Billeje Sanford

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Sanford

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sanford

Find den bedste pris på biludlejning i Sanford ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sanford. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sanford guide

Billeje Sanford

Biludlejning Sanford

Sanford er en by i den amerikanske stat Florida – og det administrative centrum i grevskabet Seminole County. Befolkningen er omkring 54.000 (2010). Hvis hele hovedstadsområdet med befolkningen stiger til 2 millioner.

Turismen er en vigtig industri i Sanford, og flere af de moderne byens gader – især i hovedgaden i First Street – der er en række af antikke butikker, restauranter og kunstgallerier. Hvis du ønsker en anden form for shopping, kan du for eksempel besøger “The Seminole Town Center” lige vest for centrum. Det er en af ​​Floridas største indkøbscentre.

Ellers Sanford en by, der har investeret massivt på kultur – og jazzkoncerter i Magnolia Square er meget populær. Det samme er de månedlige gadefester, tiltrække folk til byen fra hele Florida. Også den ugentlige “landbrugerens marked” hver lørdag morgen, tiltrækker mange besøgende.

Blandt attraktionerne ellers de mange smukke parker er nævnt, samt den charmerende River Walk ved bredden af ​​Lake Monroe, som er et paradis for løbere og vandrere. Populære turistattraktioner er også “The Central Florida Zoo og Botanisk Have,” Kunstgallerier “galleri på First”, “Jeanine Taylor Folkekunst” og “River House Pottery” – samt amtet museum “Museum of Seminole County History” – hvor udstillingerne kan lære mere om områdets historie.

Den nærmeste lufthavn er Orlando Sanford International Airport, ligger 7 miles nordøst for centrum Sanford.

Menu