Billeje San Francisco

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje San Francisco

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Francisco

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i San Francisco fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i San Francisco gennem os.

San Francisco guide

Bilutleie San Francisco
San Francisco Biludlejning

San Francisco ligger på en halvø i Bugten San Francisco Bay på Stillehavet – i den amerikanske stat Californien. Byen har omkring 770.000 indbyggere (2010), men det betragtes som hele hovedstadsområdet, som også anses for at være byen Metropolitan. omfatter Oakland og Fremont, hvilket øger befolkningen til omkring 4,3 millioner.

San Francisco er en af Nordamerikas travleste og vigtigste havnebyer. Derudover er byen et kommercielt og finansielt centrum – og flere store banker samt Pacific Exchange har deres hovedkvarter her.

San Francisco blev grundlagt af spanierne i 1776, og byen fik sit nuværende navn i 1846, da amerikanerne vedtog det. Fra det tidspunkt guld blev fundet i Californien i 1848 indtil 1910 folketællingen, befolkningen steg fra kun 800 til næsten 420.000. I 1906 blev store dele af byen ødelagt af et kraftigt jordskælv (og en efterfølgende brand) – men det blev relativt hurtigt genopbygget. Byen er også blevet ramt af store jordskælv – sidste gang i 1989.

Siden 1800-tallet har San Francisco været en kulturel smeltedigel, hvor forskellige grupper af mennesker har etableret deres egne distrikter med arkitektoniske og kulturelle karakteristika. Dette afspejles i distrikt navne som Chinatown, Japan Town og Latin Quarter.

Det var også i San Francisco hippie bevægelse opstod i slutningen af 1960’erne, og byen har haft ry for at være liberal og tolerant over for, hvad der er forskelligt fra “mainstream” kultur.

Attraktioner

Der er mange attraktioner at finde i San Francisco. Når det kommer til bygningsværker, er byen måske primært forbundet med den 2,7 km lange Golden Gatebro , som da den åbnede i 1937 var verdens længste hængebro. Det er et populært vartegn for byen. Ved Golden Gate er der også en stor befæstning og flere parker, blandt andre. Golden Gate Park – som også indeholder flere museer, et akvarium og et planetarium.

Golden Gate var verdens længste hængebro, da den blev bygget.

Ellers skal Civic Center med rådhuset nævnes som en af byens seværdigheder, der ligger på hovedgaden Market Street. I nærheden er flere af byens turistattraktioner – herunder Opera og Auditorium (som kan rumme 10.000 mennesker). Kunstmuseet “San Fransisco Museum of Modern Art” (SFOMA) ligger også i dette område. Byens ældste overlevende bygning er den spanske missionskirke “Mission Dolores”, som blev påbegyndt i 1782.

En del af det historiske havneområde – Fisherman’s Wharf – har en båd forbindelse med den berømte og berygtede fængsel ø Alcatraz, som nu er et museum.

San Francisco ligger i et stejlt og kuperet terræn, der stiger fra Stillehavskysten, hvor de højeste punkter er næsten 300 meter over havets overflade. Dette har ført til nogle trafikudfordringer – og har været hovedårsagen til udviklingen af byens verdensberømte sporvognssystem – Svævebaner,som også betragtes som en af San Franciscos turistattraktioner.

Udforsk San Francisco med biludlejning

Der er meget at se og gøre i San Francisco, men glem ikke, at det omkringliggende område også byder på mange gode oplevelser. Med en biludlejning, kan du hurtigt nå en række berømte seværdigheder og steder. Californien vejforbindelser er fremragende, og hvis du holder dig væk fra den værste myldretid, vil du komme der hurtigt. Nedenfor har vi plukket nogle af de mest populære forlystelser i San Francisco-området.

Stinson strand er omkring 4,7 kilometer lang med kalkholdigt hvidt sand.

Stinson Beach – En perle nær Golden Gate

Denne perle af en strand er ikke langt fra San Francisco, hvis du har en biludlejning til din rådighed og vil have et badeværelse. Stinson ligger nordøst for Golden Gate, og det ligger langs Mt Tamalpais State Park. Du har måske set stranden i populære film som The Fog, Play it Again Sam og Basic Instinct. Selve stranden er ca. 4,7 kilometer lang,med kridthvid og ret hårdt pakket sand, hvor det er nemt at gå eller jogge. Du vil finde brusere og toiletter i god stand langs stranden, kan du leje liggestole, spillebeachvolley, og meget mere. Der er også flere hyggelige spisemuligheder og caféer lige ved stranden. Hvis du er heldig, vil du se sæler, delfiner eller andre hvalarter fra Stinson Beach, når du er der.

 • Fra downtown San Francisco til Stinson Beach er det ikke mere end 38 kilometer. Drevet løber over Golden Gate Bridge og tager ca. 50 minutter, når der ikke er lange køer.
Napa Valley er det mest berømte vinproducerende område i USA.

Napa Valley – Amerikas mest berømte vindistrikt

Napa Valley er det mest berømte vinproducerende område i USA. Der er mere end 400 vinmarker i træk, med maleriske små byer i mellem. Flere af gårdene gør vine, der betragtes som blandt de bedste i verden, og vinde internationale priser for deres høje kvalitet. Selvom du ikke vil være særlig interesseret i vin, er det værd at stoppe ved dalen. Ud over det faktum, at de fleste gårde tilbyder vinsmagning, ture og vinkurser, erdette et godt område at udforske. Naturen er smuk, og du får gode sanseindtryk, uanset om du vælger at køre, vandre eller tage en ridetur. I de små byer finder du meget gode restauranter, hvor lokalt produceret vin er naturligvis på menuen. Dalen er også kendt for at have mange gode spa-hoteller, og indkøbsmulighederne i Napa Valley er fremragende.

 • Den hurtigste rute fra San Francisco til byen Napa, centrum af dalen, løber via Oakland og Vallejo. Ruten er derefter omkring 80 kilometer, og med en køretid på omkring 55 minutter.
Den grizzly menes at være mellem 1900 og 2400 år gammel.

Yosemite National Park – Se Californiens Giants

Denne nationalpark ligger på den vestlige side af Sierra Nevada, omgivetaf to andre lignende parker. Den største drawcard i parken er de enorme mammut træer, der vokser her (Sequoiadendron giganteum, eller bare Giant Sequoia i amerikansk). På sit højeste, vil dette træ være op til 95 meter, mens stammen af træet kan være så meget som 10 meter bred. Berømtheden i parken er “Grizzly Giant”,en kæmpe, som du finder i parkens største Sequoia skov (Mariposa Grove). Den grizzly menes at være mellem 1900 og 2.400 årgammel – men skal se på størrelsen af Washington Tree, som du kan finde i samme område. Yosemite er et smukt naturområde med mange vandfald, granitklipper og bjerge, rigt dyreliv samt de imponerende skove.

 • Fra downtown San Francisco til Mariposa Grove i Yosemite, er det omkring 210 miles, hvis du kører gennem byerne Modesto og Merced. Uden stop undervejs tager drevet ca. 3 timer og 45 minutter.

Carmel-By-The-Sea – Byen, hvor Clint Eastwood er “Sheriff”

Carmel er en lille og rolig by på kysten syd for San Francisco, og tæt på Monterey. Det har en dejlig bosættelse, omgivet af et blændende landskab. Arkitekturen i centrum er europæisk,og mange af husene er velbevarede perler, der er meget gamle. Stranden i byen er også fantastisk, med kalkholdigt hvidt sand og behagelige badetemperaturer. På trods af den skønhed, mange mennesker kender Carmel udelukkende fordi skuespilleren og instruktøren Clint Eastwood var borgmester her i en periode. I Carmel finder du også et rigt udvalg af gode restauranter og hoteller, mange aktiviteter for folk i alle aldre og nogle af de mærkeligste love i USA. Blandt andet må man ikke bære højhælede sko, medmindre man har fået tilladelse på forhånd. Men forbuddet mod at have is i et flødehus var noget Clint Eastwood fjernet, da han var borgmester.

 • Fra San Francisco til Carmel-By-The-Sea, er det 120 miles, hvis du holder dig til USA-101 S. Den tid, du ønsker at tilbringe, er omkring 1 time og 50 minutter.
 • Kørsel via Santa Cruz, strækningen er lidt kortere, og omkring 186 kilometer. Den tid, det vil tage, hvis du vælger denne rute er normalt 5 til 10 minutter længere.
Carmel er en lille og rolig by på kysten syd for San Francisco

Nick’s Cove i Tomales Bay – Paradise for fisk og skaldyr fans

Tomales bay er en tynd lille fjord arm fra Stillehavet beliggende i det nordlige Californien. Området er kendt for at dyrke østers, hummere, krabber, fiskeri og alt at gøre med fisk og skaldyr. Her er der en rolig og venlig atmosfære, og mange kommer forbi til weekendture for at spise god mad, tage en fisketur, slentre langs havnefronten og ellers nyde omgivelserne. Den mest berømte restaurant i Tomales Bay er Nick’s Cove i West Marin. Her serveres dejlig fisk og skaldyr, og især østers, som skylles ned med lokalt brygget øl. Nick’s Cove har hytter, der er lejet ud, hvis du ønsker at bo, men der er også andre store små hoteller i området. Afstanden fra San Francisco er heller ikke værre end at du kan tage en dagstur til Tamales Bay.

 • Den hurtigste rute fra San Francisco til Nick’s Cove kører via San Rafael og Petaluma. Ruten er så lige under 100 kilometer, med en køretid på 1 time og 20 minutter.
 • Mange mennesker vælger at køre via Stinson Beach, da denne rute tilbyder en smukkere indstilling. Ruten er også kortere (84 kilometer), men du vil bruge omkring 1 time og 45 minutter på drevet.

Besøg også Las Vegas og Los Angeles

Hvis du er i San Francisco på ferie og har tid nok, kan du overveje en tur til de to ikoniske byer Las Vegas og Los Angeles. Begge er let nås med udlejningsbiler på gode motorveje, og du vil finde masser af steder undervejs, der er værd at stoppe ved.

 • Fra San Francisco til Las Vegas via Bakersfield, er det omkring 600 miles og en 8-timers, 30 minutters kørsel.
 • Fra San Francisco til Los Angeles via Bakersfield, er det omkring 400 miles og en køretid på lige under 6 timer.
Venice Beach i Los Angeles er værd at din tur til, når du er i San Francisco.
I myldretiden kan trafikken være ret tæt, især på de hovedveje, der går ind og ud af byens centrum, såsom Golden Gate-broen.

Parkering og trafik med biludlejning

Hvis du vil besøge en af seværdighederne i San Francisco, er der stor sandsynlighed for, at du finder en ledsagende parkeringsplads. Parkering i gaderne, dog kan være vanskeligere at finde, men det betyder ikke meget i de fleste amerikanske byer. Store parkeringshuse kan findes overalt, og langt de fleste af hotellerne har deres egne parkeringspladser.

Kørsel i downtown San Francisco er ikke særlig besværligt, selv om mange af gaderne er ens-vejs baner og terrænet ganske kuperet. Samtidig skal det påpeges, at trafikken i myldretiden kan være ret tæt, især på de hovedveje, der går ind og ud af byens centrum. Golden Gate Bridge er til tider en værste ting i den henseende. De fleste besøgende vælger at forlade deres bil parkeret, mens de udforsker byen. Byen har et veludviklet offentligt kommunikationsnetværk,og det er populært at bruge sporvogn og fødder her.

Lufthavn

San Francisco International Airport (SFO) er den næststørste i Californien efter LAX, og blandt de 25 mest trafikerede i verden. I alt serveres der omkring 28 millioner passagerer årligt. Lufthavnen forbinder San Francisco og det omkringliggende område med det meste af USA, og det er også en vigtig international forbindelse. Bay Area har også tre andre kommercielle lufthavne, men langt de fleste turister, der rejser her, bruger SFO’en.

Lufthavnen er naturligvis stor i omfang, men heldigvis alle biludlejningsfirmaer er samlet i et separat center. Du får lufttog (blå linje) fra alle terminaler, parkeringsfaciliteter og stationer til offentlige kommunikationsmidler. Fra i dag er der 9 virksomheder på udlejningscentret, der tilbyder biludlejning, herunder Sparsommelighed, Avis, Enterprise, Hertz og Alamo. Derudover er der 5 andre selskaber, Sixt inkluderet, beliggende i nærheden af lufthavnen. Gæsterne kan nyde deres egne shuttlebusser fra biludlejningscentret.

 • San Francisco International Airport ligger omkring 20 kilometer lige syd for byens centrum. Hvis du kører den hurtigste rute via us101 s, vil din lejerejse tage cirka 15 minutter.