Billeje Houston

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Houston

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Houston

Find den bedste pris på biludlejning i Houston ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Houston. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Houston guide

Billeje Houston

Biludlejning Houston

Houston er den største by i staten Texas – og med en befolkning på 2,2 millioner om (2010), er det også den 4. største i USA. Houston er ellers centrum for et større byområde (Houston-Galveston) med næsten 5700 tusind indbyggere.Ved århundredskiftet var der kun knap 50.000 mennesker i Houston, så det var i 1900’erne en af ​​Amerikas hurtigst voksende byer.

Houston Andre Texas ‘største (og USAs næststørste) port. Det er primært olie og olierelaterede produkter, og bomuld eksporteres herfra. Afstanden til den Mexicanske Golf er omkring 80 km.

Byen blev grundlagt i 1836 og var i perioderne 1837-39 og 1842-46 kapital i det daværende uafhængige Republikken Texas. Senere udviklede Houston at blive en af ​​Amerikas vigtigste jernbaneknudepunkter. Byen er ikke en typisk by, men er forholdsvis “vokset op” – det er, er det spredt over et stort område, og ligner mest en mere eller mindre tilfældig sammenlægning af forstæder og forretningsområder.

Siden 1960’erne har Houston ofte blevet omtalt som “Space City”, fordi NASA valgte at sætte sit kontrolcenter for bemandede rumflyvninger her. Det ligger omkring 35 miles sydøst for centrum, og bærer det officielle navn “Lyndon B. Johnson Space Center.”

Houston er ellers en vigtig utdanningsby – med en 30 universiteter og højere læreanstalter. Den største er University of Houston med næsten 40.000 studerende.

Byen har også investeret kraftigt på kultur og Alley Theatre anses for at være en af ​​Amerikas bedste scener. Blandt de øvrige kulturelle attraktioner skal især Natural History Museum og Museum of Fine navngivne Arts. Houston har også en af ​​Amerikas mest berømte symfoniorkestre – og også verdens største indendørs sportscenter facilitet (Astrodome).

Den nærmeste lufthavn er Houston George Bush Intercontinental Airport, der ligger 37 km nord for byen. Det er også en af ​​Amerikas travleste.

Menu