Billeje New Orleans

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje New Orleans

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning New Orleans

Find den bedste pris på biludlejning i New Orleans ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New Orleans. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New Orleans guide

Billeje New Orleans
Biludlejning New Orleans

New Orleans er hvor Mississippi-floden munder ud i Gulf of Mexico, og er den største by i den amerikanske stat Louisiana.Byen har en befolkning på omkring 470.000 indbyggere (2010).

En stor del af byen er lavere end den gennemsnitlige vandstand i Mississippi, og byen er derfor meget sårbar under de mange orkaner, der ofte blæser her – noget beboerne smerteligt kom igennem når Orkanerne “Catherine” og “Rita” rasede i 2005/2006.

Det var franskmændene, der grundlagde New Orleans i 1718. Indtil Louisiana, en del af USA i 1803, var New Orleans ‘politiske historie relativt turbulent – hvor franske og spanierne skiftedes til at “eje” byen.New Orleans var også en af ​​Amerikas største slavemarkeder.

Den moderne New Orleans er den vigtigste havn bystater omkring Mississippi – og har siden 1947 haft status som såkaldte frie porte. Økonomisk olieindustrien og turisme er de vigtigste indtægtskilder.

En stor turistattraktion i New Orleans er den gamle franske kvartal “Vieux Carré”. Her er de smalle, hyggelige gader og smukke haver. Byen er også den storslåede Louis Cathedral fra slutningen af ​​1700-tallet. Også det berømte grøntsager “French Market” placeret her.

De vigtigste shoppingområder er dog i de nyere, moderne kvarterer. Den mest berømte shoppinggade “Canal Street”. I disse byelene er der også en række smukke, frodige parker.

Ellers mærket New Orleans med sin historie som “jazz hjemby” og en af ​​de store sønner Louis Armstrong – der begge har en park og en lufthavn opkaldt efter ham. Der er stadig mange aktive jazzklubber i byen – der er også berømt for sine vilde, årlige karneval, “Mardi Gras”.

Der er to store lufthavne i New Orleans – Louis Armstrong New Orleans International Airport, der ligger 19 km vest for byens centrum og New Orleans Lakefront Airport. Dette ligger 7 km nordøst for centrum.