Billeje New York

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje New York

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning New York

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i New York fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i New York gennem os.

New York-guide

Bilutleie New York
New York Biludlejning

New York er den største by i USA, og er beliggende i staten af samme navn – mere specifikt i slutningen af Hudson River. I New York selv er der omkring 8,2 millioner mennesker (2011), men hvis hele hovedstadsområdet (som også omfatter Long Island / Northern New Jersey) befolkning stiger til svimlende 19 millioner.

New York er nok den mest multikulturelle by i verden – en smeltedigel for mange kulturelle traditioner. Det blev grundlagt som en hollandsk koloniby i 1626 under navnet Nieuw Amsterdam, og fik sit nuværende navn i 1664.

I en kort periode (1789-90) var New York usa’s hovedstad – men tog ikke stillingen som den største by i USA før 1810. Fra det tidspunkt gennemgik byen en hurtig vækst – ikke mindst på grund af åbningen af Eriekanalen i 1825. Det forbandt en vigtig forbindelse til “The Great Lakes” – og førte til New York udvikle sig til Nordamerikas største havneby. Indvandrere fra alle hjørner af verden i sidste ende strømmede til.

New York er opdelt i fem bydele, såkaldte “bydele”. Det centrale distrikt er Manhattan, som er centrum af den oprindelige by. Det ligger på en ø mellem Hudson-floden og East River. Øst for Manhattan ligger fastlandet Bronx, mens de vestlige distrikter Queens og Brooklyn ligger på Long Island. Det femte distrikt er Staten Island.

Manhattan er stadig New Yorks administrative og økonomiske centrum, og er opdelt i tre “zoner”: Downtown, Midtown og Uptown . Gademønsteret ligner et gitter, og alle gader har kun nummererede navne (1. gade osv.). Det eneste, der bryder det symmetriske mønster, er den berømte gade Broadway – som går skrå opad fra Battery Park i den sydlige del af Manhattan. Grunden til bruddet er, at Broadway oprindeligt var en gammel landevej.

Attraktioner

Attraktionerne i New York er så mange, at her kun få. Byen har nogle af Nordamerikas mest centrale kunstmuseer. Den forreste af disse er “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim Museum“, “New Museum of Contemporary Art”, “Frick Collection” og “Museum of Primitive Art”. Andre bemærkelsesværdige kulturelle institutioner er New York Philharmonic Orchestra, Metropolitan Opera og New York City Ballet.

New York har mange attraktioner, hvor Frihedsgudinden er en af de mest berømte

Ellers er Frihedsgudinden – Frihedsgudinden – ved indgangen til byen, en af verdens mest fotograferede attraktioner. Det blev givet som en officiel gave fra Frankrig, og blev afsløret i 1886. Den 381 meter lange skyskraber Empire State Building er også blandt de mest populære seværdigheder i verdensbyen. Hvis antennen øverst tælles, stiger det højeste punkt mere end 440 meter over jorden. Og som en shoppingby, kan New York tilbyde stort set alt.

Udforsk New York med biludlejning

Hvis du er iBig Apple ogønsker at se lidt mere af USA’s østkyst, biludlejning er normalt den nemmeste transportmiddel. Østkysten har mange steder værd at besøge, både nationalt og ude på havet. Her er nogle af de mest populære kørsel destinationer, der har New York som udgangspunkt.

Long Island, New York

Long Island – Blandt verdens fineste sandstrande

Folk i New York kan lide at gå til stranden, især om sommeren, når temperaturen er på sit højeste. På denne del af USA’s østkyst er folk noget forkælede, når det kommer til smukke strande. Mange af de bedste og fineste er placeret på Long Island,den store halvø, der løber lige øst fra Manhattan.

I dette område har mange af byens rigeste deres sommerhuse på stranden plot, men de fleste strande er stadig tilgængelige for alle. Coopers Beach og Main Beach betragtes som blandt de bedste steder at gå. Der er sandet kridthvide, havet indbydende, og begge steder er der mere end nok hoteller, spisesteder og aktiviteter at tage sig af.

 • Fra Manhattan i New York til Coopers Beach udenfor Southampton er det omkring 155 kilometer. Køretiden vil være omkring 1 time og 45 minutter.
 • Til Main Beach i East Hampton, og næsten i udkanten af Long Island, er det omkring 100 miles. Køretiden fra Manhattan vil være omkring 2 timer.
Fra Manhattan til Niagara Falls, er det omkring 400 miles

Niagara Falls – En af USA’s største seværdigheder

Niagara Falls er tre vandfald placeret næsten oven på hinanden. Dette er et af USA’s mest berømte naturfænomener,og blandt de vigtigste seværdigheder. Vandfaldene er enden på Niagara-floden, som forbinder de store søer i Lake Erie og Lake Ontario sammen.

De er også placeret på grænsen mellem USA og Canada, Canada med byen Toronto i nærheden. At se Niagara Falls tæt på er en unik naturoplevelse, selv om stedet kan pakkes med turister. Der er mange aktiviteter her, der appellerer til de fleste, herunder visning platforme, observation tårne, akvarium, adventure center, restauranter på kanten af vandfaldene, og du kan få en bådtur gennem det vilde vand.

 • Fra Manhattan til Niagara Falls er det omkring 400 miles. Den runtime uden stop vil være mellem 6 og 7 timer.
 • Hvis du har tid, anbefales det at besøge den canadiske storby Toronto i samme slag (80 miles yderligere). Først tjekke med biludlejningsfirmaet om reglerne for at bringe din bil ind i Canada.
Washington DC med Washington Memorial i forgrunden

Washington DC – Hovedstaden i USA

De, der har tid og udlejningsbil, når de er i New York bør overveje et drev til landets hovedstad, Washington DC. Her kan du se Det Hvide Hus,Kongressen, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Washington Monument, og mange andre historiske bygninger og mindesmærker, at de fleste mennesker har hørt om før. Washington er også en by kendt for sine mange gode spisesteder, gode shoppingmuligheder og ikke mindst mange museer.

 • Fra Manhattan til downtown Washington DC, er det omkring 230 miles. Kørslen uden stop vil normalt være mellem 3,5 og 4 timer.
 • Du passerer byerne Philadelphia og Baltimore på vejen til DC, og turen kan også kombineres med et besøg i Atlantic City.
Strandpromenade med populære restauranter og pubber

Atlantic City – Østkysten Las Vegas

Atlantic City ligger i nabolandet New Jersey,lige syd for New York. Byen er kendt for sine smukke strande, plankeveje, kasino og luksushoteller. Det havde en guldalder i forbud, fordi i Atlantic City alkohol forbud var mere eller mindre overset. Det fik folk til at komme her for at have det sjovt. Atlantic City blev således en vigtig del af de kriminelle forretningsimperier af mafiosos som Al Capone og Charles “Lucky” Luciano.

Byen er stadig et meget populært rejsemål, især for New Yorkere på en weekendpause. Det er bestemt ikke så livat her som i gamle dage, men byen har stadig charme og bør besøges, hvis du er på denne kant af USA og har fået dig en udlejningsbil.

 • Fra Manhattan til Atlantic City er det omkring 210 kilometer. Det meste af turen går på motorvejen, og køretiden vil være omkring 2 timer i regelmæssig trafik.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er normalt svært at finde gratis parkering på gaden i New York City, og især på Manhattan. Hvis du finder plads, skal du passe på ikke at forlade din bil længere end lovligt, eller længere end du har betalt for. I New York, politiet er hurtige til at uddele bøder, og bilen kan trækkes væk. De absolut bedste muligheder er at bruge en af de mange parkeringshuse,eller sætte bilen fra dig i garagerne på et hotel. Indtast venligst priserne på forhånd. Nogle parkeringshuse er betydeligt dyrere end andre, selv om de er placeret i samme kvarter.

New York Times square, Midtown på Manhattan om natten

Trafikken i New York, og især på Manhattan, kan være både tæt og hektisk. Det samme gælder i myldretiden på motorveje og motortrafikveje, der går ind og ud af byens centrum. Mange beboere mener, at det er både upraktisk og besværligt at køre i byen. Selv om det meste godt tilpasset til biltrafik, der er så mange biler på vejene, at du tager meget lang tid at komme mellem. Metro og taxa er normalt langt bedre løsning.

 • Bemærk, at du ikke må dreje til højre ved et rødt lys i New York. Dette er faktisk tilladt de fleste andre steder i USA, men ikke her.

Lufthavn

New York City betjenes af så mange som tre store lufthavne. Den største er John F. Kennedy International Airport, normalt forkortet JFK. Lufthavnen ligger i bydelen Queens og håndterer for det meste de internationale flyvninger. Her lander blandt andet de fleste større flyselskaber med base i europæiske byer. Newark Liberty International Airport er næsten lige så stor som JFK målt i antal passagerer. Denne lufthavn er beliggende i Newark i nabolandet New Jersey, men det tjener også New York City. Den mindste af de tre lufthavne, du kan ankomme til, er LaGuardia Lufthavn. Ligesom JFK, er denne også placeret i Queens borough.

Terminal 5 i John F Kennedy International Airport i New York.

Biludlejning hos John F. Kennedy International Airport

Der er i alt 8 terminaler på JFK, og alle har deres eget center for biludlejningsfirmaer. De fleste af de store internationale virksomheder er placeret i alle terminalbygninger. Men tjek på forhånd, hvilke terminaler du vil finde det firma, hvorfra du vil have en udlejningsbil. Kom mellem terminalerne er ikke svært alligevel, og der er en shuttle bus hele tiden. Bilerne er alle parkeret på Federal Circle Station, og du kan komme dertil med sportaxi (AirTrain), der afgår fra alle terminaler.

 • Fra JFK til Central Park på Manhattan, er det omkring 17 miles, med en køretid på omkring 35 minutter.

Biludlejning i Newark Liberty International Airport

I Newark er det nemt at finde det center, hvor biludlejningsfirmaer har deres skriveborde. Du tager AirTrain (sportaxi) til Station P3,hvor bilerne også er parkeret.

 • Fra Newark til Central Park på Manhattan, er det omkring 20 miles, med en køretid på omkring 30 minutter.

Biludlejning i LaGuardia Lufthavn

På LaGuardia er alle biludlejningsfirmaer placeret i samme center. For at komme til centrum, tage din egen shuttle busser drives af hver biludlejningsfirma. Disse både afhente og modregne passagerer uden for Terminal A (Marine Air Terminal). Derfor, hvis flyet ankommer til en anden terminal, skal du tage din egen shuttle bus, der kører mellem terminalerne (rød eller blå linje).

 • Fra LaGuardia til Central Park på Manhattan, er det omkring 11 miles, med en køretid på omkring 25 minutter.