Billeje New York

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje New York

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning New York

Find den bedste pris på biludlejning i New York ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New York. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New York guide

Billeje New York

Biludlejning New York

New York er landets største by og ligger i staten af ​​samme navn – specielt ved udmundingen af ​​Hudson River. I New York er hjemsted for omkring 8,2 millioner mennesker (2011), men man tager det hele byområdet (som også omfatter Long Island / Northern New Jersey), er befolkningen stiger med en svimlende 19 mio.

New York er nok den mest multikulturelle by i verden – en smeltedigel af mange kulturelle traditioner. Det blev grundlagt som den hollandske koloniale by i 1626 under navnet Nieuw Amsterdam, og fik sit nuværende navn i 1664.En kort periode (1789-1790) var New Yorks hovedstad – men tog ikke stilling som Amerikas største by indtil 1810. Fra det tidspunkt, hvor byen gik gennem en hurtig vækst – ikke mindst som følge af åbningen af ​​Erie Canal i 1825. Dette gav et vigtigt link til “The Great Lakes” – og førte til New York udviklet sig til Nordamerikas største havneby. Indvandrere fra hele verden strømmede gradvist.

New York er opdelt i fem områder, der kaldes “bydele”. Den centrale by er Manhattan, som er centrum af den oprindelige by. Det er placeret på en ø mellem Hudson River og East River. Øst for Manhattan er fastland Bronx-kvarter, mens de vestlige forstæder af Queens og Brooklyn er på Long Island. Den femte distrikt er Staten Island.

Manhattan er stadig New Yorks administrative og økonomiske centrum, og er opdelt i tre “zoner”: Downtown, Midtown og Uptown.Gate mønster ligner et gitter, og alle gader er kun nummereret navn (1st Street, osv.). Det eneste, der bryder den symmetrisk mønster, den berømte Broadway – der skråt opad fra Battery Park på den sydlige Manhattan. Årsagen til denne pause er at Broadway var oprindeligt en gammel landevej.

Attraktionerne i New York er så talrige, at det er her bare for at nævne et par stykker. Byen har nogle af Nordamerikas mest betydningsfulde kunstmuseer. Den forreste af disse er “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim Museum”, “New Museum of Contemporary Art”, “Frick Collection” og “Museum of Primitive Art”. Andre bemærkelsesværdige kulturinstitutioner, New York Philharmonic Orchestra, Metropolitan Opera og New York City Ballet.

Ellers Frihedsgudinden – Statue of Liberty – ved indgangen til byen, en af ​​verdens mest fotograferede attraktioner. Det blev udgivet som en officiel gave fra Frankrig og blev afsløret i 1886.Også den 381 meter høje skyskraber Empire State Building er en af ​​de mest populære seværdigheder i storbyen. Om antennen på toppen inkluderet, tårnhøje højeste punkt i mere end 440 meter over jorden.

Og som New York shopping by kan tilbyde næsten alt.

Nærmeste internationale lufthavn er John F. Kennedy (JFK) Lufthavn, der ligger i bydelen Queens.Der er også to store lufthavne i New York-området: La Guardia og Newark.

Menu