Billeje Klagenfurt

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Klagenfurt

Find den bedste pris på biludlejning i Klagenfurt ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Klagenfurt. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Klagenfurt guide

Billeje Klagenfurt
Biludlejning Klagenfurt

Klagenfurt (fra 2007 Klagenfurt am Wörthersee) er hovedstaden i den østrigske stat Kärnten, og har knap 100.000 indbyggere (2011). Syd for byen er Karawanken-bjerge, som danner grænsen til Slovenien.Vest for byen ligger søen Wörth.

Klagenfurt er både en vigtig industriby og en transport hub. Desuden er byen kendt for sine mange messer.

Klagenfurt blev grundlagt i slutningen af ​​1100-tallet og blev hovedstad i Kärnten i 1518. I 1544 blev byen fuldstændig ødelagt ved en brand. Efter ombygning Klagenfurt den vigtigste fæstning i Østrig. Efter 1 World War Jugoslavien kræver i byen, men en folkeafstemning i 1920 sikrede, at forblev østrigske Klagenfurt.

Klagenfurt modtager en stor tilstrømning af turister hvert år – og byen har også mange attraktioner at vise, herunder en række interessante museer. En af de fremmeste er det historiske museum “Kärntner Landes Museum”, som er en af de største museer i Østrig.Udover er flere kunstmuseer i byen. Den mest berømte er “Die Stadt Galerie Klagenfurt” – en udstilling af klassiske modernisme og “Das Museum Modern Art Kärnten” – en udstilling af moderne kunst.

Der er også mange naturskønne kirker i byen, hvor Klagenfurter Dom fra 1581 er den største. Den også fungerer som en katedral til Stift Gurk. Også den dejlige kirke “Heiligengeistkirche” er en populær destination – og den tidligere middelalderlige kloster “Pin Viktring”.

Et af de vigtigste ikke-religiøse bygninger i byen er “Landhaus Klagenfurt”, nævnt sidst i 1500-tallet. Dele af bygningen tildelte i dag af parlamentet i Kärnten.

Ellers alt det gamle centrum af Klagenfurt en attraktion i sig selv. Også i områderne omkring byen er en række steder – herunder 20 gamle borg og en række smukke park, er der også smukke strande og tilbyder bådudlejning.

Den nærmeste lufthavn er Klagenfurt Lufthavn, som ligger 3 miles nordøst for centrum.