Billeje Dornbirn

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Østrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Dornbirn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Dornbirn

Find den bedste pris på biludlejning i Dornbirn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dornbirn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dornbirn guide

Billeje Dornbirn
Biludlejning Dornbirn

Den østrigske by Dornbirn ligger i nærheden af ​​Bodensøen, og har omkring 46.000 indbyggere (2012). Det er den tilstand af Vorarlberg største by – og et administrativt center. Byen er også et vigtigt handelscentrum for regionen og en transport hub.

Dornbirn ligger nær grænsen mellem de tre lande, Østrig, Tyskland og Schweiz.Dornbirn også blevet en del af et byområde, der omfatter den tyske by Lindau og den schweiziske St. Margrethen. Byen ligger på begge sider af Dornbirn River.

Dornbirn dukket op som landsbyen i 1200-tallet, men det havde nok været et forlig her tidligere end det. Officiel stat opnåede ikke Dornbirn indtil 1901. Traditionelt tekstil-og bryggeriindustrien var vigtigt – og siden 1949 har en årlig tekstil udstilling været afholdt her. Dornbirn fik sit første væveri i 1795, og det er også Vorarlberg ældste bryggeri – Mohrenbräu.

De fleste af bygningerne i Dornbirn er karakteriseret ved 1800 – og 1900-tallet arkitektoniske stilarter, og boligområder omkring centret består af et stort antal spredte parsellhus-up område.

Byens største attraktion er “Rotes Haus” – en typisk traditionel bygning fra Rhindalen, bygget i 1639. Huset har en stor del af sin historie huset en gæst, og er stadig køre sådan – ud over at bestå af Vorarlberg mest populære restauranter. “Rotes Haus” er Dornbirn vigtig milepæl.

Andre populære destinationer er byens historie museum “Stadtmuseum Dornbirn” samt natur og teknologi museum “Inatura”, som har taget moderne mulimediaverktøy at bruge i deres kampagner. Ellers Dornbirn en ofte anvendt udgangspunkt for udflugter langs den smukke Lake Constance, hvor rekreative muligheder er mange.

Nærmeste internationale lufthavn er Friedrichshafen Bodensee Airport, der ligger 48 km nordvest for Dornbirn (på den tyske side af grænsen).