Billeje Firenze

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Italien
 4. chevron_right
 5. Billeje Firenze

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Firenze

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Firenze fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Firenze gennem os.

Firenze guide

Bilutleie Firenze
Firenze Biludlejning

Firenze er beliggende i detnordlige Italien og er hovedstaden i både regionen og provinsen Toscana. Byen har omkring 400.000 indbyggere (2009), og er placeret på begge sider af Arno-floden, ved foden af Appenniene bjergkæden.

Firenze er en af verdens førende kulturbyer og turiststeder, og er også et vigtigt handels- og finanscenter for regionen. Byen – et UNESCO World Heritage Site – er berømt for sine storslåede kunstsamlinger, sine historiske mindesmærker og sin smukke sene middelalderlige arkitektur.

En række broer over Arno-floden binder distrikterne sammen, og den mest berømte er “Ponte Vecchio” fra 1345 – hvor du finder de mange guldsmedeboder.

Attraktioner

En af de vigtigste seværdigheder i Firenze er den berømte katedral “Santa Maria del Fiore” fra slutningen af 1200-tallet. Katedralens kuppel (som er ca. 100 meter høj) er fra 1461. Uden for katedralen står en kopi af Michelangelo’s statue “David”,som også er værd at indhente.

Andre populære turistattraktioner i byen omfatter: 1180’erne marmor klokketårn, den smukke ottekantede Baptisterium (baptist kirke) med sine 3 berømte bronze døre, Fortress of Forte di Belvedere, bymuren fra slutningen af 1200-tallet og Uffizi Gallery – en af verdens mest berømte kunstmuseer. Her kan besøgende se udstillingen af værker lavet af bl.a. Giotto, Rafael, Leonardo da Vinci og Michelangelo.

Området omkring Firenze er også kendt for sin smukke natur, og mange turister finder vej op til bakkerne, hvor du har en fantastisk udsigt over byen.

Ponte Vecchio-broen over Arno-floden.

Udforsk Firenze med biludlejning

Selvom Firenze er et langt besøg værd i sig selv, bør du benytte lejligheden til også at se andre dele af regionen. Nedenfor finder du et lille antal forslag. Husk, at mange byer i Italien er helt eller delvist lukket for private køretøjer. For eksempel skal du parkere din udlejningsbil uden for Sienas gamle bydel, hvis du vil besøge. Dette er normalt ikke et problem, og du vil finde parkeringshuse og parkeringspladser overalt.

Hele centrum af Siena er på UNESCOs verdensarvsliste.

Siena – Italiens smukkeste gamle bydel?

Der er mange smukke byer i Italien,men Siena er stadig noget særligt. Hele byens centrum er et UNESCO World Heritage Site,hvilket ikke er svært at forstå, når du ser byen for første gang. Her er der fabelagtig arkitektur overalt, storslåede piazzaer, brostensbelagtegader og et hav af monumenter og andre seværdigheder. Byen er også kendt for sine fremragende madtraditioner, mange museer, kunstgallerier og behagelig atmosfære. Siena er en by, du bør afsætte lidt tid til, helst mere end en dag. Både fordi der er meget at opleve i byen, og fordi der er mange besøgende der, som gør det muligt at være køer ved seværdighederne.

 • Den hurtigste rute til Siena fra Firenze er for det meste på motorvejen, og er 73 kilometer. Turen tager 1 time og 10 minutter, hvis du ikke stopper undervejs.
Det skæve tårn i Pisa.

Pisa – Mere end et skævt tårn

De fleste mennesker kender det skæve tårn i Pisa,men byen har meget mere end tårnet at byde på. Centret er opdelt af floden Arno, der løber ud i havet omkring 9 kilometer mod vest. Placeringen gjorde Pisa til en kraftfuld og vigtig by allerede i romertiden. Den gamle bydel er domineret af middelalderlig arkitektur. I en sammenligning med for eksempel Siena, vil de fleste mennesker finde Pisa mere monumentale, og seværdighederne bærer indtryk af, at byen var rig og kraftfuld. Udover det skæve tårn er Piazza dei Miracoli,mange kirker og katedraler og flere paladser blandt de vigtigste seværdigheder.

 • Den hurtigste rute mellem Firenze og Pisa er omkring 92 kilometer lang, hvoraf to tredjedele kører på motorvejen. Køretiden er normalt 1 time og 10 minutter.

Castiglione del Lago – Løvefæstning

Castiglione del Lago ligger omkring midten af søen Trasimeno Lake,sydøst for Firenze. Oprindeligt var byen placeret på en lille ø, men som tiden er gået, og byen er vokset, er den vokset til fastlandet. Nu ser centret mere ud som et forbjerg. Den gamle bydels bosættelse er omgivet af en middelalderlig fæstningsmur medsmukke små huse i den ene ende og fortet i slutningen, der ligger lige ved havet. Den lille by er ikke kun kendt for sin gamle historie og storslåede bygninger, men også for sine lokale specialiteter i madvejen. Du kan opleve dem på en af byens mange gode restauranter.

 • Det er omkring 120 kilometer fra Firenze til Castiglione del Lago, hvoraf 100 af dem går på motorvejen. Du kører normalt dette i 1 time og 20 minutter.
Castiglione del Lago
Greve i Chanti er en middelalderby i vinregionen Chanti.

Greve i Chianti – Smuk middelalderby i vindistriktet

Chianti er en af de bedste vinregioner i Italien, og også et område, der kan beskrives som meget smukt. Her rejser folk for at smage vin på vinmarkerne, spise lækker mad og nyde landskabet. Mange berømte kunstnere gennem årene tilbragte lange perioder i Chianti, og inspirationen blev hentet ikke kun fra naturen, men også fra de mange og smukke små byer i området. Regionen er ret stor og omfatter blandt andet byerne Pisa, Firenze, Siena og Livorno. Essensen af regionen giver dig dog det bedste indtryk af i middelalderlige landsbyer,såsom Greve i Chianti. Dette betragtes som den vigtigste by med hensyn til regionens vinfremstilling, og er omgivet af mange af de mest berømte vinmarker.

 • Fra centrum af Firenze er der 28 km til Greve i Chianti. Du kører på en landevej, og turen tager normalt 45 minutter.

Montalcino – Dejlig bjerglandsby kendt for sine vine

Montalcino er en gammel landsby med middelalderlige bosættelser. Det er beliggende på 564 meter over havets overflade på en bakke i Val d’Orcia-dalen, en vis afstand syd for Siena. På toppen er der en fæstning, der blev bygget i 1361, med landsbyens anden bosættelse placeret lige nedenfor. Her vil du opleve en autentisk italiensk bjerglandsby, der har en spændende historie med fantastisk udsigt over den smukke dal. Dette område er også betragtes blandt de bedste vindistrikter i Italien. Brunello di Montalcino er en af landets mest berømte vine og kommer herfra.

 • Det er 107 kilometer fra Firenze til Montalcino, hvoraf omkring 70 kilometer går på motorvejen. Kørselsruten fører dig forbi Siena. Uden at stoppe vil du bruge omkring 1 time og 50 minutter.
Bjerglandsbyen Montalcino, her kan du se fæstningen på toppen af bakken og landsbyen nedenfor.
I centrum af Firenze bør du forlade bilen og i stedet bruge dine ben eller offentlig transport.

Parkering og trafik med biludlejning

Det meste af centrum af Firenze ligger inden for en såkaldt ZTL zone (zona a traffico limitato). Det betyder, at de fleste mennesker får lov til at køre her, bortset fra dem, der går til eller fra deres hotel. Hvis dette gælder for dig, bedes du kontakte hotellet på forhånd og bede dem om at hjælpe dig med tilladelse. Bemærk venligst, at tilladelsen normalt kun gælder for aflevering med din bagage, og bilen skal normalt parkeres uden for zonen alligevel, hvis hotellet ikke har sin egen parkering.

Nogle zoner er sådan, at du kan køre der inden for bestemte tidspunkter. Du bør stadig overveje at undgå og køre, da byen er overfyldt og trangt. Du risikerer også at forvilde sig ind i en zone, hvor du ikke får lov til at køre alligevel. Det bedste er at bruge dine ben og offentlig transport. Du kan sætte på en af de mange parkeringshuse placeret uden for ZTL zone.

Lufthavn

Lufthavnen i Firenze hedder Aeroporto di Firenze-Peretola, eller Amerigo Vespucci Lufthavn. Det tjener Firenze, og hele Toscana regionen sammen med lufthavnen i Pisa(Aeroporto Internazionale di Pisa). Der er omkring 5,3 millioner passagerer om året. Hvis du lander i Firenze, kan du have fløjet via en europæisk by, da der ikke er så mange direkte flyvninger her som for eksempel Milano. En stor del af trafikken til Firenze går via lufthavnene i København, Frankfurt, Bruxelles, Rom, München og Zürich. Zürich

Biludlejningsfirmaer er samlet i en separat parkeringsplads ved siden af terminalbygningen (Palagio degli Spini). Der kan du komme på shuttle bus, der kører hvert 20. Fra i dag finder du Avis, Budget, Europcar, National, Hertz, Sparsommelighed og Sixt der, samt en række italienske biludlejningsfirmaer. Bemærk venligst, at flere af selskaberne deler tællere.

 • Afstanden fra Amerigo Vespucci Lufthavn til centrum af Firenze er omkring 8 kilometer. Drevet tager ca. 15 til 20 minutter.