Billeje Firenze

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Italien
  4. chevron_right
  5. Billeje Firenze

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Firenze

Find den bedste pris på biludlejning i Firenze ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Firenze. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Firenze guide

Billeje Firenze

Biludlejning Firenze

Firenze er beliggende i det nordlige Italien, og er hovedstaden i både regionen og provinsen Toscana.Byen har omkring 400.000 indbyggere (2009), beliggende på begge sider af floden Arno, ved foden af ​​Appenninerne.

Firenze er en af ​​de førende kulturelle byer og turistområder, og er også et stort kommercielle og finansielle centrum for regionen. Byen – som er et UNESCO World Heritage Site – er berømt for sine storslåede kunstsamlinger, dens historiske steder og smukke arkitektur fra den sene middelalder.

En række broer over floden Arno binder bydele sammen, og den mest berømte er “Ponte Vecchio” fra 1345 – hvor du kan finde mange smykker båse.

En af de største seværdigheder i Firenzes berømte domkirke “Santa Maria del Fiore” fra slutningen af ​​1200-tallet. Cathedral kuppel (som er ca. 100 meter høj) er fra 1461. Uden for katedralen er en kopi af Michelangelos statue “David”, som også er et besøg værd.

Andre populære turistattraktioner i byen omfatter Campanile (klokketårn) af marmor fra 1358, den smukke ottekantede døbefont (dåpskirken) fra 1180 med dens 3 berømte bronze døre, fortet Forte di Belvedere, bymure fra den sene 1200-tallet og Uffizi-galleriet – som er en af ​​verdens mest berømte kunstmuseer. Her kan besøgende se en udstilling af værker skabt af en sådan Giotto, Raphael, Leonardo da Vinci og Michelangelo.

Området omkring Firenze er berømt for sin smukke natur og mange turister finder vej op i bjergene, hvor der er en fantastisk udsigt over byen.

Byens internationale lufthavn – Aeroporto di Firenze – “Peretola” – placeret 10 miles nordvest for downtown.

Menu