Billeje Pisa Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Pisa Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Pisa Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pisa Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pisa Lufthavn guide

Billeje Pisa Lufthavn
Biludlejning Pisa Lufthavn

Pisa International Airport – “Galileo Galilei” (PSA) er beliggende i Toscana-regionen i det nordlige Italien, cirka 2 km syd for Pisa center.Lufthavnen hedder på italiensk “Aeroporto Internazionale Galileo Galilei”.

Pisa Lufthavn blev grundlagt som en militær lufthavn i 1930’erne, og opnåede international trafik i 1990’erne. Lufthavnen har én terminal bygning, og tjener 4500 tusind passagerer om året (2011).

Fra Pisa Lufthavn går direkte fly til 33 destinationer i ind-og udland, og flyselskaber som Air France, Ryanair, Air One, British Airways, Norwegian, og Lufthansa flyver her.

I terminalbygningen er en række faciliteter for besøgende – herunder restauranter / barer, information counter, apotek, aviskiosk, venteværelse med terrasse, en række butikker (herunder toldfri), en frisørsalon, internetcafeer, vekselkontorer og hæveautomater.

Hvis du ønsker at leje en bil i Pisa, har 10 biludlejningsselskaber sine filialer i Pisa Lufthavn – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Der er også gode offentlige transportforbindelser fra lufthavnen ind til centrum af Pisa, og du kan derefter vælge mellem et tog, bus eller taxi. Der er også tog og bus service fra Pisa Lufthavn til Firenze.