Billeje Pisa

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Italien
 4. chevron_right
 5. Billeje Pisa

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Pisa

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Pisa fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Pisa gennem os.

Pisa-guide

Bilutleie Pisa
Pisa Biludlejning

Pisa ligger i Toscana-regionen i det nordlige Italienog har omkring 90.000 indbyggere (2010). Byen er mere specifikt placeret på floden Arno – 10 km fra udløbet af det liguriske hav.

Pisa er et vigtigt trafikknudepunkt for Norditalien, og er også en vigtig handels- og søfartsby. Mange turister besøger Pisa, og byens universitet (grundlagt i 1343) har omkring 60.000 studerende.

Pisa er verdensberømt for sit skæve tårn – “Torre pendente di Pisa” – som blev bygget mellem 1175 og 1350. Tårnet er 55 meter højt på den ene side og 56 meter højt på den anden. Det er en mulighed for offentligheden til at komme op i tårnet.

Attraktioner

Det skæve tårn i Pisa ligger på “Piazza del Duomo” (katedralpladsen) eller “Piazza del Miracoli” – byens vigtigste kulturelle, religiøse og turistmæssige centrum. Stedet er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du også se Pisa katedralen “Duomo di Pisa” fra 1100-tallet– den runde Baptistry i hvid marmor fra 1150’erne samt kirkegården – som blev bygget i 1278.

Baptistry symboliserer en af de tre faser af menneskers liv – fødslen.

Byen har også flere interessante museer – herunder “Museo del Opera del Duomo” – et katedralmuseum med udstillinger af skulpturer og malerier.

Kunstentusiaster bør også gå til “Museo di San Matteo” – et kunst- og historiemuseum beliggende i klosteret “San Matteo”.

Udforsk Pisa med biludlejning

Der er meget at opleve i Pisa, og endnu mere, hvis du tager nogle udflugter i samme region. Med en udlejningsbil kan du nemt nå smukke og relativt ukendte landsbyer ved havet og op i bjergene og til mere berømte byer som Siena og Firenze. Regionen er også et mekka for dem, der kan lide god mad og drikke. Her er nogle forslag til kørsel med Pisa som udgangspunkt.

Lucca – Smuk middelalderby

Lucca er en smuk by med en indbydende og venlig atmosfære. Det er ikke for langt fra Pisa, og er let nås, hvis du har en udlejningsbil. Luccas centrum er omgivet af en middelalderlig bymur, der er helt intakt. Inden for murene finder du dejlige gamle huse, brostensbelagte gader, store kirkebygningerog masser af gode restauranter og caféer. Dette distrikt er kendt for at producere fremragende vine og grøntsager, især oliven. Hvis du leder efter olivenolie, som du ønsker at tage med hjem, lucca er absolut et sted at fokusere. Centrum af Lucca er også dekoreret med oliventræer, som om at understrege det punkt.

 • Den hurtigste vej fra centrum af Pisa til Lucca er via San Guiliano Terme, med en afstand på kun 20 kilometer. I normal trafik tager drevet mellem 25 og 30 minutter.
Piazza i Lucca med gode restauranter og caféer.
Katedralen i Santa Maria del Fiore i den gamle bydel i Firenze.

Firenze i Toscanas Perle

Du kan ikke besøge Pisa og Toscana uden at køre forbi Firenze. Byen betragtes som renæssancens vugge, og er blandt de smukkeste i Italien. At få alle seværdighederne er næsten umuligt på en tur, og mange vælger at tage mindst en overnatning, når de besøger Firenze. Højdepunkter omfatter Duomo, byens største katedral,Uffizi Gallery, hvor kreationer af berømte kunstnere som Leonardo da Vinci og Michelangelo er udstillet, Boboli Garden, den gamle ponte vecchio bro,pladsen Piazza della Signoria og Villa Medici, ejendommen, der var hjemsted for Medici-familien, og også senere italienske konger.

 • Det er omkring 85 kilometer fra Pisa til Firenze, hvis du vælger at køre via Empoli. Turen tager derefter ca. 1 time og 15 minutter.
 • Kørsel via Lucca og Pistoia, afstanden er cirka 114 kilometer, med en køretid på 1 time og 30 minutter.
Cathedral La cattedrale di Santa Maria Assunta e di San Genesio.

San Miniato al Tedesco

San Miniato er en lille og historisk by beliggende omkring halvvejs mellem Pisa og Firenze. Her er det dejligt at have et lille stop, hvis du kører fra Pisa i den retning. Centrum af San Miniato ligger inden for en bevaret fæstningsmur, der først blev bygget i 1100-talletog senere udvidet og forbedret. Byen var placeret på det tidspunkt i midten af trafikken arterie, der passerede mellem hovedstaden i romerriget og Nordeuropa. Placeringen betød således, at området ofte blev besøgt af fjendtlige chefer, på vej til en vis krig eller plyndringer. I dag er det fred og bedrag, der hersker i San Miniato. I den gamle bydel kan du se flere store pladser,katedralen La cattedrale di Santa Maria Assunta e di San Genesio og flere andre kirkebygninger, byens rådhus fra 1400-tallet ogmeget mere.

 • Afstanden mellem Pisa og San Miniato er omkring 48 kilometer. Køretiden ved normal trafik vil være omkring 40 til 50 minutter.

Monte Cimone – Skidestination, der er lige så stor om sommeren

Monte Cimone er det højeste bjerg i området omkring Alperne kaldet Appenninerne, med en højde på 2165 meter over havets overflade. Omkring bjerget er der flere smukke landsbyer, og her rejser mange for at nyde naturen. Om vinteren er Monte Cimone et populært skimål medgode stier og veldrevne skilifter. Om sommeren går folk på vandreture til toppen for at nyde udsigten over det smukke landskab. Det mest specielle ved bjerget er, at de italienske væbnede styrker havde militære installationer inde i klippen på bjergtoppen, og området blev lukket for civile under den kolde krig. Hvis du vil opleve den smukke natur, er landsbyen Sestola et godt udgangspunkt. Der vil du finde gode spisemuligheder og en behagelig atmosfære, og byen er et knudepunkt for stolelifte og svævebaner, der går op til toppen af Monte Cimone.

 • Fra Pisa til Sestola på nordsiden af Monte Cimone er det omkring 140 kilometer. Køretiden uden stop vil være omkring 2 timer og 20 minutter.
Monte Cimone er det højeste bjerg i området omkring Alperne kaldet Appenninerne.
Havnen i fiskerbyen Porto Venere.

Porto Venere – Den lille bror til Cinque Terre

Porto Venere er ofte sammenlignet med den mere berømte Cinque Terre-regionen, og er tæt på også. Begge områder er på UNESCOs verdensarvsliste,og begge omfatter flere landsbyer. For Porto Veneres vedkommende gælder dette for Fezzano, La Grazie og fiskerbyen kaldet det samme som distriktet. Her finder du maleriske bosættelser i et dejligt landskab, lige ved havet,og en mere afslappet atmosfære end i Cinque Terre. Porto Venere tilbyder simpelthen meget af det samme, men med færre turister. Forfattere, digtere, kunstnere og kunstnere af forskellig art har haft dette område som en favorit i mange årtier, og du vil se hvorfor, hvis du stopper ved.

 • Det er omkring 90 kilometer fra Pisa til Porto Venere. Med biludlejning tager kørslen omkring 1 time og 20 minutter.
 • Hvis du ønsker at fortsætte til provinsen cinque terre er det kun 44 kilometer. Men vejen er ret snoede, og køreturen fra Porto Venere kan tage næsten 1 time og 20 minutter.

Parkering og trafik med biludlejning

Området inden for middelaldermuren, der omgiver centrum af Pisa, er en såkaldt ZTL-zone (Zona Traffico Limitato). Det vil sige, du kan ikke køre her, medmindre du har fået tilladelse på forhånd. Parkering i gaderne skal derfor udføres uden for byens mure. De fleste af seværdighederne, herunder det berømte skæve tårn, har deres egne parkeringspladser, der kan bruges mod et gebyr. Der er også flere gratis parkeringspladser på ydersiden af byens muresamt parkeringspladser.

Kørsel uden for ZTL-zonen i Pisa er nemt og ligetil. Der kan være nogle trafikpropper i myldretiden, men i forhold til mange andre italienske byer er der lidt at forsinke trafikken i denne by. Pisa er heller ikke en særlig stor by, og det er nemt at komme ind og ud af byens centrum, når du skal til de andre spændende steder i Toscana.

Området inden for middelaldermuren, der omgiver centrum af Pisa, er en såkaldt ZTL-zone, hvilket betyder, at du ikke kan køre her. Parkering i gaderne skal derfor udføres uden for byens mure.
Lufthavnen i Pisa er den vigtigste lufthavn i regionen Toscana.

Lufthavn

Lufthavnen i Pisa kaldes i italienske Aeroporto Internazionale di Pisa,Pisa International Airport på engelsk, men kaldes også Galileo Galilei Lufthavn lokalt. Dette er den vigtigste lufthavn i regionen Toscana. I alt serveres der ca. 5,5millioner passagerer om året. Selv om denne del af Italien har mange populære destinationer, ikke mange af de store selskaber har direkte fly til Pisa. Men mange af de billige flyselskaber flyver her, og især Ryanair.

Biludlejningsfirmaer er samlet i et separat center på P5 parkeringsplads, kun 500 meter fra terminalbygningen. Du kan komme dertil ved at tage shuttlebussen, der stopper lige uden for hovedindgangen til ankomsthallen, eller du kan gå. Fra i dag finder du internationale spillere som Hertz, Sixt, Avis, Budget, Goldcar og Europcar her, samt omkring 10 italienske og mindre biludlejningsfirmaer.

 • Fra Aeroporto Internazionale di Pisa til centrum af Pisa er det kun 4 kilometer. Køretiden ved normal trafik er normalt mellem 5 og 10 minutter.