Billeje Rom

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Italien
  4. chevron_right
  5. Billeje Rom

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Rom

Find den bedste pris på biludlejning i Rom ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Rom. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Rom guide

Billeje Rom

Biludlejning Rom

Rom er hovedstaden i Italien, og er centralt beliggende i landet – i regionen Lazio.Rom har omkring 2,7 millioner indbyggere (2011), og er det administrative, kulturelle og religiøse center. I Rom er også Vatikanet, som er styret af paven, og er det åndelige og administrative centrum af den romersk-katolske kirke.

Rom ligger på begge sider af floden Tevere (Tiber) – omkring 25 km fra Middelhavets kyst. Byen er en vigtig national og international transport hub.

Byen har stor turisme og er kendt for sine mange arkæologiske og kunsthistoriske skatte. Derudover har Rom mange museer og kunstgallerier – herunder National Museum of Modern Art. Byen har også 400 kirker, operahuse og rige teatralsk og kulturliv.

Nogle verdensberømte seværdigheder i Rom bl.a. Vatikanet med Peterskirken Peterspladsen og Vatikanets museer, det imponerende amfiteater “Colosseum” fra år 80 e.Kr. Kr, Den berømte springvand “Fontana di Trevi” i 1766, det arkæologiske område “Forum Romanum” -. Med ruiner fra den romerske æra, bygningen “Pantheon” fra år 125 e.Kr. Kr. og “Palazzo Venedig “- et palads fra 1400-tallet som nu er et museum med udstillinger af kunst / kunst fra middelalderen og renæssancen.

Byens største lufthavn ” Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio “ligger 40 km sydvest for centrum.

Lufthavnen ” Ciampino lufthavn “ligger 14 km sydøst for byens centrum, og har for det meste charterfly og indenlandske flyvninger.

Menu