Billeje Rom

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Italien
 4. chevron_right
 5. Billeje Rom

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Rom

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Rom fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Rom gennem os.

Rom guide

Bilutleie Roma
Rom Biludlejning

Rom er hovedstaden i Italien,og er centralt beliggende i landet – i regionen Lazio. Rom har omkring 2,7 millioner indbyggere (2011), og er landets administrative, kulturelle og religiøse centrum. I Rom er også placeret Vatikanstaten, som er kontrolleret af paven, og er den åndelige og adminstrative centrum for den romersk-katolske kirke.

Rom ligger på begge sider af floden Tevere (Tiber) – ca. 25 km fra Middelhavskysten. Byen er et vigtigt nationalt og internationalt transportknudepunkt.

Byen har stor turisme og er kendt for sine mange arkæologiske og kunsthistoriske skatte. Derudover har Rom mange museer og kunstgallerier – blandt andet. Nationalmuseet for moderne kunst. Byen har også 400 kirker, operahuse samt et rigt teater- og kulturliv.

Attraktioner

Nogle verdensberømte attraktioner i Rom omfatter: Vatikanstaten med Peterskirken, Peterspladsen og Vatikanmuseerne, det imponerende amfiteater “Colosseum”fra år 80 e. Kr., den berømte springvand “Fontana di Trevi” fra 1766, det arkæologiske område “Forum Roman” – med ruiner fra den romerske æra, bygningen “Pantheon” fra år 125 e. Kr. samt “Palazzo Venezia” – et palads fra 1500-tallet, der i dag er et museum med udstillinger af middelalder- og renæssancekunst og kunsthåndværk.

Udforsk Rom med biludlejning

Selv hvis du har masser af seværdigheder og ting at gøre i Rom, er en tur ud i det omkringliggende område helt sikkert at anbefale. Med biludlejning tager du kort tid til at nå mange smukke og spændende landsbyer, smukke landskaber, arkæologiske perler og ikke mindst dejlige strande. Her er nogle af de bedste udflugter fra Rom.

I tivoli finder du Villa Adriana – den romerske kejser Hadrians feriepalads.

Byen Tivoli og Villa Adriana

Tivoli ligger smukt op ad bakkerne med fantastisk udsigt over det typiske italienske landskab. Den lille by er især kendt for sine mange seværdigheder forbundet med romertiden.

Her finder du resterne af Villa Adriana, feriepaladset af den romerske kejser Hadrian. I nærheden ligger Villa d’Este, bygget i 1500-tallet, berømt for sin storslåede arkitektur og meget smukke have. Begge villaer er på UNESCOs verdensarvsliste.

Også stoppe ved Villa Gregoriana og Temple of Tempio di Vesta, der ligger på toppen af bakken, der stiger over Tivoli, eller nogle af de andre ruiner, der også dateres tilbage til den romerske æra.

 • Tivolis historiske by ligger omkring 28 km fra Roms centrum. Der kan du komme i omkring 40 minutter med biludlejning, og det meste af turen går på motorvejen.
Et velbevaret teater fra romerriget.

Ostia Antica Gamle Havn

Ostia Antica menes at have været en af romerrigets første kolonier,og til sidst fungerede som en havneby for romerne. Byen blev konstant udviklet, især under regeringstid af Julius Cæsar, nå omkring 100.000 indbyggere i det tredje århundrede. I dag er Ostia Antica en arkæologisk udgravning, kendt for at rumme meget velbevarede bygninger, mosaikker og fresker. Her får du et meget godt indtryk af, hvordan livet var i romerrigets storhedstid.

 • Strækningen fra Rom til Ostia Antica er omkring 26 kilometer. Den kan nås med biludlejning på 40 minutter.
 • Ostia Antica ligger blot 2 km fra kysten, og det er sommer at forkæle dig selv med en af de mange smukke strande i området.

Strande på kysten

Nyd strandene ved kysten og tilsæt frokost til landsbyen i nærheden.

Det er ikke mere end omkring 25 kilometer i kø fra Roms centrum til den smukke kyst af det Tyrrhenske Hav. Her finder du mange gode strande, der støder op til hyggelige små byer og landsbyer. Flere af de steder har også seværdigheder, der alene er værd at turen. Her er tre af de bedste:

 • Ostia – Hvis du fortsætter omkring 3,5 kilometer fra Ostia Antica, vil du nå strandbyen kaldet Ostia kun. Der har du en fantastisk strand med meget ryddelige forhold, og adgang til badeværelse, brusebad, liggestole og mange aktiviteter. Køretiden fra Roms centrum er ca. 35 minutter (29 kilometer).
 • Anzio – Dejlig lille by med en af de bedste strande. Her kan du også besøge ruinerne af mange romerske villaer,herunder Domus Neroniana,sommerhuset for den brutale kejser Nero. Anzio er også kendt som det sted, hvor de allierede landede under Anden Verdenskrig, og voldsomme slag fandt sted mellem tyske og allierede styrker. Køretiden fra Roms centrum er omkring 55 minutter (62 kilometer).
 • Fregene – Denne lille badeby ligger lige nord for Leonardo da Vinci lufthavn. Stranden her er en af de bedre og mest populære, også fordi Fregene er kendt for både et godt natteliv på de mange strandklubber, der ligger her. Du vil også finde familievenlige områder på den lange stribe af stranden, med behagelige spisesteder og caféer, hvis du vil have det mere stille og roligt. Køretiden fra Roms centrum er ca. 40 minutter (38 kilometer).
Omkring søen Lago di Bracciano er der mange hyggelige små og gamle landsbyer.

Lago di Bracciano

Hvis du kører en time nordpå fra Rom, vil du nå Bracciano-søen. Omkring dette er der mange behagelige små og gamle landsbyer. Tag for eksempel den middelalderlige gamle bydel i Anguillara Sabazia. Kør derefter et par kilometer vestpå til Castello Orsini-Odesalchi, det imponerende slot fra 1500-tallet, hvor Tom Cruise og Katie Holmes blev gift i 2006.

 • Det er 30 miles til Anguillara Sabazia, søen landsby tættest på Rom, hvis du vælger den hurtigste rute. Køretiden er derefter omkring 45 minutter.
Bosættelsen strækker sig dramatisk op ad bakken, med en akropolis øverst.

Orvieto

Denne maleriske by ligger en del nord for Rom. Bosættelsen strækker sig dramatisk op ad en bakke, med en akropolis øverst (fra oldgræsk – “byen øverst”) og en velbevaret bymur, der omgiver byens centrum.

I Orvieto finder du mange seværdigheder, herunder en imponerende katedral bygget af pave Nicholas IV i slutningen af 1200-tallet, et paveligt palads fra omtrent samme æra, en underjordisk labyrint og tunnelsystem, 1500-tallet Fortezza dell’Albornoz fort, samt mange arkæologiske udgravninger. Der er også hyggelige restauranter med lokale specialiteter på menuen og udsøgte vine produceret i området omkring byen.

 • Fra Roms centrum til Orvieto er det omkring 120 kilometer. Med en udlejningsbil bruger du ca. 1 time og 30 minutter på drevet.

Trafik i Rom

Trafikken i Rom er nok lidt mere hektisk, end du sikkert er vant til hjemmefra. Bilerne har en tendens til at køre tæt påhinanden, og romerne er ikke bange for at bruge bilhornet. For at gøre det nemmere at koncentrere sig om trafik, anbefaler vi, at du har en udlejningsbil med satellitnavigation om bord. Navigation hjælper også med at undgå kørselsfejl, for eksempel i de områder, hvor kun taxier og busser får lov til at køre (ZTL – Zona Traffico Limitato). Bemærk, at ZTL-zonerne har forskellige regler. Nogle zoner er lukket for almindelige personbiler kun i myldretiden, mens andre er lukket for biler med høje udstødningsemissioner.

Trafik på Colosseum om natten.

Parkering i byens centrum

I gaderne er der to forskellige markeringer, der viser, hvor du kan parkere. Hvide striber betyder, at du parkerer gratis,mens blå striber betyder, at du skal betale et gebyr på automater, der står på fortovene. Du kan betale med sedler, mønter eller kort, og få en kvittering, der skal placeres klart synlige på instrumentbrættet. Der er også mange parkeringshuse i byen, og disse er normalt godt markeret med skilte. Det er nemt at finde indikationer på, hvor parkeringshusene er, hvis udlejningsbilen har navigation, eller på kortappen på din smartphone.

Kontroltårnet i en lufthavn i Rom.

Lufthavn

Stort set alle, der flyver til Rom fra andre byer i Europa lander på Fiumicino Lufthavn, også kaldet Leonardo da Vinci Lufthavn. Undtagelsen er lejlighedsvis chartrede fly, samt nogle af de lavprisselskaber, der lander i Ciampino Lufthavn.

De store biludlejningsfirmaer, såsom Budget, Sixt, Europcar, Avis, Hertz, samt flere italienske udlejningsselskaber, er godt repræsenteret i lufthavnen. Du kan også nemt og hurtigt komme til byens centrum med tog, bus eller taxa.

 • Fiumicino/Leonardo da Vinci Lufthavn ligger mellem 30 og 40 kilometer fra Roms centrum, afhængigt af hvor du skal hen. Køretiden i bil er omkring 30 til 40 minutter.
 • Fra Ciampino Lufthavn til centrum af Rom er det omkring 16 kilometer, med en køretid på omkring 25 minutter.