Billeje Milano Malpensa Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Milano Malpensa Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Milano Malpensa Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Milano Malpensa Lufthavn guide

Billeje Milano Malpensa Lufthavn
Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn

Den internationale Milano Malpensa Lufthavn (MXP) er Norditaliens største lufthavn og ligger 48 km nordvest for byen Milano.

Lufthavnen betjener 19 millioner passagerer om året (2011), og har en lang række internationale og interkontinentale flyvninger. Milano Malpensa Lufthavn er den vigtigste knudepunkt for flyselskaberne Air Italy, Air One og EasyJet.

Lufthavnen har to terminaler, T1-T2 Malpensa vest og nord-Malpensa. Terminaler placeret væk fra hinanden, og der er busser mellem dem hvert 20. minut. Terminal 2 anvendes til charterfly og billige (primært i lavprisflyselskaber Ryanair og easyJet).

Fra lufthavnen til centrum af Milano, tog og busser. Derudover kan du bruge taxa transport. Hvis du vil videre til Milanos næststørste lufthavn – Milano Linate Airport – der er også bus hit.

Hvis du ønsker at leje en bil i Milano, har en række biludlejningsselskaber i deres filialer i lufthavnen – herunder Avis, easyCar, Europcar, Hertz og Sixt.

Der er en række af faciliteter på Milano Malpensa Lufthavn for rejsende – herunder godt udvalg af butikker (herunder toldfri butik), restauranter og barer.Dette gælder både terminaler. Der er også business center i lufthavnen samt oplysninger tæller, banker, vekselkontorer, pengeautomater og medicinsk center.

Det nærmeste hotel er “Hotel Malpensa Cilla”, som ligger 500 meter fra lufthavnen.