Billeje Olbia Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Olbia Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Olbia Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Olbia Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Olbia Lufthavn guide

Billeje Olbia Lufthavn
Biludlejning Olbia Lufthavn

Olbia Lufthavn (OLB) er en international lufthavn beliggende øst for den italienske ø Sardinien – cirka 3 km sydøst for centrum af havnebyen Olbia.

Lufthavnen hedder på italiensk “Aeroporto Olbia Costa Smeralda”, og er en af ​​de tre internationale lufthavne på øen. De kystnære område af Costa Smeralda er et populært turistmål, og der er stor charter i Olbia Lufthavn i sommersæsonen.

Lufthavnen betjener 1, 6 millioner passagerer om året (2010), og det går både permanente og sæsonbestemte direkte flyvninger herfra til ind-og udland. En række flyselskaber flyver her – herunder Air Berlin, Easyjet, Lufthansa og Norwegian. Nogle populære destinationer omfatter   Berlin, Wien, London, Paris, Prag, Oslo, København og Stockholm.

Lufthavnen har én terminal bygning, som blev fuldstændig renoveret og opgraderet i 2004. Der er en masse af faciliteter her for rejsende – herunder butikker, barer, restauranter, information counter, konferencecenter, medicinsk center, banker, pengeautomater, apoteker og valgfri internetadgang.

Olbia Lufthavn er godt indrettet til handicappede. Der er ingen hoteller i lufthavnen – det tætteste hotelsl “Borgo di Campagna” ligger 6 km fra terminalbygningen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Sardinien, har en række velrenommerede biludlejningsfirmaer kontorer i Olbia Lufthavn. – Inklusive easyCar, Europcar og Hertz.

Man kan ellers tage en taxa eller bus for at komme til centrum af Olbia lufthavn.