Billeje Torino

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Italien
  4. chevron_right
  5. Billeje Torino

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Torino

Find den bedste pris på biludlejning i Torino ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Torino. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Torino guide

Billeje Torino
Biludlejning Torino

Torino ligger nordvest for Italien ved floden Po, og er den vigtigste by i regionen Piemonte. Torino er Italien 4 største by har 963.000 indbyggere (2011). Byen ligger 120 miles sydvest for Milano.

Torino er en vigtig kommerciel, industrielt og kulturelt centrum i regionen. Byen er omgivet af Alperne mod vest og nord, og Monferrato bakkerne mod syd. Torino vært for Vinter-OL i 2006.

Centralt beliggende i det historiske centrum torv “Piazza Castello” – en fodgænger område med restauranter / caféer og barer. Der er også middelalderlige fæstning “Palazzo Madama” fra 1200-tallet. Inde i slottet kan du besøge et kunstmuseum.

Andre populære attraktioner omfatter Turin bygning “Mole Antonelliana” fra 1863 – hvor du i dag kan besøge en film museum eller tage elevatoren til bygningens observation platform, Cathedral “Duomo di Sa Giovanni” fra 1498 – som huser den berømte “Ligklædet i Torino”, og museet “Museo Egizio” – med udstillinger af gamle egyptiske art.Museet har verdens næststørste samling af mumier (ved Museum Cairo ).

Den imponerende kongelige palads “Palazzo Reale di Torino” fra 1660 er er også en populær turistattraktion i byen. Slottet i dag er museum og besøgende, herunder se et selvportræt af Leonardo da Vinci. Royal Palace er et UNESCO World Heritage Site.

Byens lufthavn – Torino International Airport – ligger 18 miles nord for centrum.