Billeje Napoli Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Napoli Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Napoli Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Napoli Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Napoli Lufthavn guide

Billeje Napoli Lufthavn

Biludlejning Napoli Lufthavn

Napoli Lufthavn (NAP) er en international lufthavn beliggende i det sydlige Italien, 7 km nord for byen Napoli.Lufthavnen hedder på italiensk “Aeroporto di Napoli – Capodichino”, og er den største lufthavn i regionen.

Napoli Lufthavn har ruteflyvninger til indenlandske og udenlandske, og flyselskaber som Air Lingus, Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Timberlid Sterling og easyJet har både permanente og sæsonbestemte ruter til forskellige destinationer – herunder Dublin, Berlin, Paris, London og Copenhagen.

Lufthavnen betjener 4100 tusind passagerer årligt (2011), og har to terminalbygningerne. Terminal 2 bruges primært til charter.

Der er en række faciliteter i lufthavnen for besøgende, herunder Flere butikker, snackbarer, café, self-service restaurant, information counter, businesscenter, VIP-lounges, medicinsk center, banker, pengeautomater, penge vekselkontorer og posthuse.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men tæt er “Charming International Hotel”.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Napoli, kan du tage en bus eller taxi. Der arbejdes også på at bygge en metrolinje. Dette vil formentlig være klar i 2013.

Hvis du ønsker at leje en bil i Napoli, bilen udlejningsselskaber Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Thrifty dets tilknyttede selskaber i ankomsthallen i lufthavnen.

Menu