Billeje Bergamo Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bergamo Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Bergamo Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bergamo Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bergamo Lufthavn guide

Billeje Bergamo Lufthavn
Biludlejning Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn (BGY) – som bærer det officielle navn på “Internationale Aeroporto Orio al Serio” – ligger 5 km syd for Bergamo og omkring 45 km nordøst for Milano.Det tjener som den vigtigste lufthavn i Bergamo-området, og som en af ​​tre internationale lufthavne, der betjener Milano. (De to andre er Milano-Malpensa og Milano-Linate). Det er især lavprisselskaber, der bruger Bergamo Lufthavn. En alt 4,5 millioner passagerer gennem lufthavnen hvert år.

Til og fra Bergamo lufthavn tilbydes prisbillige rejser til en række destinationer i hele Europa. Den største spiller er det irske flyselskab Ryanair.

Den mest effektive måde at komme fra Bergamo Lufthavn til Bergamo centrum er at tage shuttel bus. Turen tager cirka 15 minutter. Taxa er naturligvis også en mulighed. Stationen for Milano, tog på banegården i centrum af Bergamo.

Hvis du ønsker at leje en bil i Bergamo, flere internationale biludlejningsfirmaer, deres søsterselskaber i ankomsthallen i lufthavnen. Her finder vi sådan de berømte spillere som Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Sixt og maggiori.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men omgivelserne er både “Star Hotel Cristallo Palace” og “Hotel Piemontese”.

Bergamo Lufthavn har en række faciliteter til rejsende – herunder flere restauranter, barer og butikker.Nogle butikker har specialiseret sig i italiensk mode og forskellige luksusvarer, mens andre har fokuseret på typiske produkter fra regionen Lombardiet. Hertil kommer,. Medicinsk center, apotek, VIP Lounge og ATM i lufthavnen