Billeje Bergamo

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Italien
 4. chevron_right
 5. Billeje Bergamo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bergamo

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Bergamo fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Bergamo gennem os.

Bergamo-guide

Bilutleie Bergamo
Bergamo Biludlejning

Bergamo er hovedstaden i provinsen Bergamo, beliggende i det italienske landskab i Lombardiet – 40 km nordøst for Milano. Det ligger i nærheden af Bergamo inærheden af De Smukke Dale Valle Brembana og Valle Seriana. Omkring 115.000 indbyggere bor i Bergamo (2010), som har en vis industri (især inden for tekstiler, fødevarer og elektronik). Byen har også sit eget universitet, som åbnede i 1968.

Bergamo, som så mange andre italienske byer, blev grundlagt i antikken af romerne – og det bar derefter navnet Bergomum. I nyere historie var byen underlagt en anden regel. Det er blandt andet ikke første gang, at New York Det tilhørte Venedig fra 1428-1797 – og senere Østrig– indtil det blev italiensk i 1859.

Attraktioner

Den berømte Piazza Vecchia-plads i Bergamo

Den gamle bydel, Città alta,er i sig selv en vigtig turistattraktion – og her er også flere af byens arkitektoniske perler – blandt andet. Piazza Vecchia-pladsen. Ved pladsen finder vi 1190’erne Palazzo della Ragione – som er Italiens ældste rådhus – og Palazzo della Biblioteca fra begyndelsen af 1600-tallet. Andre vigtige bygninger omfatter Palazzo Broletto og kirken Santa Maria Maggiore, begge fra høj middelalderen.

Det nye distrikt, Città bassa,er kendetegnet ved et hektisk forretningsliv – og der er også flere indkøbscentre. Gaderne er ellers domineret af en bred vifte af erhvervs- og finansielle institutioner.

Udforsk Bergamo med biludlejning

Byen Bergamo er interessant nok, men de fleste mennesker, der flyver her, er enten at gå til Milano, eller udforske regionen. Det er et meget godt udgangspunkt for fortiden. Afstanden fra Bergamo og til smukke dale med dejlige landsbyer, er kun et par kilometer. De smukkeste søer i Italien ligger også i nærheden. Her er nogle forslag til kørselsruter.

San Pellegrino Terme ligger i en smuk dal.

San Pellegrino Terme – Kildevandet i du kan bade i

Dette er den lille by, hvor det berømte kildevand, du ofte serveres i restauranter, kommer fra. San Pellegrino Terme ligger blot en kort køretur fra Bergamo i en smuk dal, klemt inde mellem bjergene. Kildevandet kan man bade i, mens man samtidig undrer sig over, at det tager næsten 30 år at komme fra Alperne ned til byen, hvor det er drænet på flasker. Da vandet er angiveligt sund, vil du finde flere gode kurbade i San Pellegrino, også på nogle af hotellerne i byen. Det ældste termiske bad er fra 1840. I San Pellegrino Terme slentrer du i rolige gader, omgivet af storslåede bygninger i jugendstil.

 • Det er kun 26 kilometer på en landevej fra Bergamo til San Pellegrino Terme, som du kører på cirka 40 minutter. Dette er starten på en dejlig kørerute, der tager dig gennem bjergene, og for eksempel til nordsiden af Comosøen.
Omkring Comosøen er der mange dejlige landsbyer.

Comosøen – Måske Italiens smukkeste sø

Como er den tredje største sø i Italien,og betragtes ofte som den smukkeste. Det ser ud til, at bogstavet Y vendte sig om hovedet. Langs hele søen finder du dejlige små landsbyer,ud over de større byer Como og Lecco, som er i hver ende af armene på søen. På Comosøen tager du en sejltur,du ser på arkitekturen,sidder i dejlige caféer, barer og restauranter, svømmer, nyder børnene, uanset om de er med, eller bare nyde det rolige liv i et af Italiens smukkeste områder. Den lille by Bellagio anses af mange for at være comosøens perle. Det kan findes på spidsen, hvor de to våben af havet er forgrenet ned til Como og Lecco hhv.

 • Fra Bergamo er det 57 kilometer til Bellagio, og hele turen går på landevejen. Du bruger normalt 1 time og 20 minutter med biludlejning. Du passerer derefter Lecco på vejen. For Como handler det om den samme afstand, og lige så lang køretid.
Instrument maker i Cremona.

Cremona – Musikbyen i Po-dalen

Byen Cremona i Po-dalen er primært kendt for sin musikhistorie, ogisær for sine århundredgamle traditioner for at lave musikinstrumenter. Det er herfra blandt andet de eksklusive violiner af Stradivari familien kommer fra, bedre kendt som Stradivarius. I alt er der over 150 forskellige instrumentproducenter i Cremona. Selvfølgelig er der koncerter her næsten kontinuerligt, der er regelmæssige festivaler, og folkelivet beskrives som behageligt og indbydende. Byen er også blandt de smukkeste i regionen.

 • Den hurtigste rute mellem Bergamo og Cremona kører på motorvejen via Brescia. Ruten er derefter 98 kilometer, som du normalt ville bruge 1 times kørsel.
 • Hvis du har tid og ønsker at se mere af landskabet, kan du køre på en landevej tættest på den lige linje mellem de to byer. Det tager normalt en halv time mere, på trods af at afstanden er næsten 20 kilometer kortere.
For naturelskere er Seriana-dalen stedet at tage hen både sommer og vinter.

Val Seriana – Fantastiske naturoplevelser

Seriana-dalen er et mekka for alle interesserede i naturen, uanset årstiden. I bjergene langs dalen finder du 5 skisportssteder, der har gode forhold om vinteren, og som er store vandreområder, når sneen ikke er på jorden. Spredt langs dalen er der smukke landsbyer med middelalderlige bygninger, ogmellem disse vinmarker og gårde er tæt på. Uanset hvor du stopper, finder du behagelige spisemuligheder med regionale delikatesser, god vin og venlige mennesker, der elsker at besøge. Hvis du følger dalen hele vejen ind, vil du i sidste ende nødt til at vende rundt, fordi her vejen ender i bjergene. En dejlig rute er først at opleve nogle af landsbyerne Val Seriana, og derefter hovedet øst mod Lake Lake Lake d’Iseo.

 • Fra Bergamo til Villa d’Ogna, landsbyen, hvor du kan tage ned mod Lago d’Iseo, er det 37 kilometer. Kørslen er normalt omkring 45 minutter.

Gardasøen – Her livet er behageligt

Lago di Garda er Italiens største sø,og kendt for mange norske turister. Det milde klima i dalen er unikt på denne breddegrad, og selv oliven vokser her. Det gør til gengæld søen til et populært rejsemål hele året rundt. Som med Comosøen er der smukke landsbyer og byer langs de fleste af havets bredder. Der er hav af dem at vælge imellem, og langt de fleste er meget rart og behageligt at bo i. Blandt de vigtigste besøgte steder finder du den lille fæstning Castello Scaglieri i Sirmione, byerne Desenzano del Garda, Riva del Garda (i den meget nordlige ende), Malcesine og Bardolino.

Idylliske sø Garda – Italiens største sø.
 • Gardasøen er lang, og afstand og køretid afhænger helt af, hvilke steder du ønsker at besøge. For eksempel køre først fra Bergamo til Sirmione, som ligger på et fremspring i den sydlige ende af havet. Afstanden her er 87 kilometer, turen går på motorvejen, og er færdig i 1 time.
 • Så kan du køre rundt i havet, hvis du har tid og lyst. Fra Sirmione til Riva del Garda er det 89 kilometer, når du kører på søens østside, hvilket tager 1 time og 20 minutter, hvis du kører uden at stoppe.

Parkering og trafik med biludlejning

Ligesom mange andre byer i Italien, bergamo har zoner, der er bil-fri. Disse zoner kaldes ZTL, og er normalt godt markeret med tegn. Hvis dit hotel er inden for en ZTL zone,er dette normalt løses ved at kontakte hoteller, før du ankommer med udlejningsbil. Hotellet giver derefter en undtagelse, men normalt gælder dette kun ved ankomst og afrejse, og ikke for at du kan køre rundt i zonen.

Parkering uden for ZTL zoner normalt går fint i Bergamo. Der er mange parkeringshuse der, og også rum langs gaderne. Du får et anstændigt overblik over ledige rum med forskellige apps, der kan downloades til din telefon, eller bruges via en webbrowser, såsom Parkopedia.

Trafikken i Bergamo er relativt rart at køre i, men husk, at italienerne har en noget mere stressende kørestil end nordmænd.

Kørsel inde Bergamo er ikke svært, men gaderne kan være smalle, og kørestilen for de fleste italienere er noget mere stressende, end vi er vant til. På de landeveje, der kører mellem byer og byer i regionen kan der være en hel del trafik, herunder busser og lastbiler. Hav tålmodighed, kør sikkert, og helst lidt defensivt. Bemærk venligst, at der kan være mange cyklister på landevejene.

Lufthavn

Der er to officielle navne på lufthavnen i Bergamo, henholdsvis Orio al Serio International Airport, og Il Caravaggio International Airport. Nogle flyselskaber henviser også til lufthavnen som Milano-Bergamo. Dette er en tre lufthavne betjener Milano, hvor de andre er Linate Lufthavn og Malpensa Lufthavn.

Biludlejningsfirmaer har kontorer og tællere i ankomsthallen i lufthavnen. Fra i dag, omfatter dette internationale virksomheder som Hertz, Budget, Avis, Europcar, og Sixt, samt lokale virksomheder som Autoeuropa, Autovia og Maggiore Rent.

 • Afstanden fra Il Caravaggio til Bergamo er knap 4 kilometer, med en køretid på omkring 10 minutter. Fra lufthavnen til centrum af Milano er det omkring 45 kilometer, og med en køretid på omkring 1 time og 5 minutter.