Billeje Bergamo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Italien
  4. chevron_right
  5. Billeje Bergamo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bergamo

Find den bedste pris på biludlejning i Bergamo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bergamo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bergamo guide

Billeje Bergamo

Biludlejning Bergamo

Bergamo er hovedstad i provinsen Bergamo, som ligger i det italienske landskab Lombardiet – 40 km nordøst for Milano.Det er en kort afstand til Alperne og de smukke dale Valle Brembana og Valle Seriana ligger i Bergamo Neighborhood. Befolkningen i omkring 115.000 indbyggere i Bergamo (2010), der har en vis produktionskapacitet (især tekstiler, fødevarer og elektronik). Byen har også sin egen universitet, som åbnede i 1968.

Bergamo var, ligesom så mange andre italienske byer, der blev grundlagt i oldtiden af ​​romerne – og linjen, når navnet Bergomum. I nyere historie var byen under forskellige kontrol. Blandt andet tilhørte Venedig from 1428-1797 – og senere Østrig, indtil det blev italiensk i 1859.

Den gamle bydel, Città alta, er i sig selv en stor turistattraktion – og er også hjemsted for flere af byens arkitektoniske perler – herunder Piazza Vecchia. På pladsen finder vi Palazzo della Ragione fra 1190 er – som er den ældste Rådhus – og Palazzo della Biblioteca begyndelsen af ​​1600-tallet. Andre vigtige bygninger omfatter Palazzo Broletto og kirken Santa Maria Maggiore, både fra middelalderen.

Den nye bydel, Città Bassa, er karakteriseret ved en hektisk erhvervsliv – og er hjemsted for flere indkøbscentre. Gaderne er ellers domineret af en bred vifte af forretnings-og finansielle institutioner.

Den nærmeste lufthavn er Bergamo Lufthavn, der ligger 45 km nordøst for byen.

Menu