Billeje Bologna Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bologna Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Bologna Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bologna Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bologna Lufthavn guide

Billeje Bologna Lufthavn
Biludlejning Bologna Lufthavn

Bologna Airport (BLQ) – som er officielt kaldes “Aeroporto Guglielmo Marconi” – ligger cirka 6 miles nordvest for Bologna center.Lufthavnen betjener omkring 6 millioner passagerer årligt.

Bologna Lufthavn har regelmæssige afgange til en række destinationer i Europa – og har også en betydelig charter. Lufthavnen har to terminalbygninger, og det er gåafstand mellem dem.

Der er ingen tog fra lufthavnen til centrum af Bologna, men tjenesten bus er meget veludviklet. Alternativt kan du bruge taxa. Togstationen i Bologna er også et vigtigt knudepunkt med gode rute forbindelser til en række andre byer i Italien.

Hvis du ønsker at leje en bil i Bologna Lufthavn, at tilbuddet er godt. Biler i alle størrelser, der tilbydes af de internationale biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, forbøn, Thrifty og Autovia.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Hotel Sheraton er tæt ved, og der er shuttle bus fra lufthavnen terminal til hotellet.

Hos Bologna Lufthavn har de rejsende flere restauranter, barer og butikker at vælge imellem. Nogle butikker har specialiseret sig i lokale produkter fra regionen. Andre faciliteter på lufthavnens business lounge, medicinsk center, informationsskranke, posthus, vekselbørs, banker og pengeautomater.