Billeje Bologna

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Italien
 4. chevron_right
 5. Billeje Bologna

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bologna

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Bologna fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Bologna gennem os.

Bologna guide

Bilutleie Bologna
Bologna Biludlejning

Bologna er hovedstaden i den italienske region Emilia-Romagna,nord for Apennines bjergkæde. Omkring byen – som har omkring 375.000 indbyggere (2010) – er der et frugtbart sletter landskab. Bologna omtales ofte under kæledyrsnavnet “La dotta” (den lærde), da byens universitet er et af Europas ældste (grundlagt i 1119). Andre kalder byen “La grassa” (fedtet) på grund af Bolognas berømte køkken.

Det oprindelige navn var Felsina, og byen er nævnt som romersk koloni så tidligt som 189 f.Kr. Kr.

Attraktioner

Det velbevarede historiske bymiljø er Bolognas største attraktion. Det er domineret af to store åbne rum (Piazza Maggiore og Piazza del Nettuno), samt flere kirker og paladser. I Piazza del Nettuno står den berømte Neptunspringvand fra midten af 1500-tallet. På en anden af Bolognas pladser, Piazza di Porta Ravenna, er der to skæve tårne fra 1100-tallet (Garisenda og Asinelli), som tiltrækker turisternes opmærksomhed.

Bygninger værd at besøge er Palazzo Comunale (Rådhus) og Palazzo del Podestà – både middelalderlige – samt nogle af de mange storslåede kirker. Blandt disse skal to nævnes specifikt: katedralen i San Pietro og den gotiske San Petronio. Sidstnævnte har en vidunderlig indgang portal lavet af billedhuggeren Jacopo della Quercia. Denne kirke er også kendt for paven kronen kejser Charles 5. der i år 1530.

Bologna er berømt for sit historiske bymiljø – her fra Piazza Maggiore.

Udforsk Bologna med biludlejning

Selvom Bologna kan være en spændende lille by, rejser de fleste mennesker her, fordi byen er et godt udgangspunkt for at rejse rundt i regionen. Bologna er centralt beliggende, inden for rækkevidde af byer som Milano, Venedig, Firenze og Rimini, ogogså steder som Lago di Garda. Med biludlejning fra Bologna lufthavn, når du mange af Italiens mest populære byer på bare en time eller to.

Den gamle by Modena har flere storslåede bygninger.

Modena – Hyggelig by for mad monumenter

Modena er en gammel by, og området var allerede beboet i jernalderen. Et drev forbi her er helt sikkert at anbefale, især hvis du er interesseret i historie, kultur, smukke bygninger og god mad. Byen er blandt andet kendt for sine madtraditioner og behagelige restauranter, produkter som aceto balsamico tradizionale, festivaler på piazzaerne,gode indkøbsmuligheder (især mode), og det faktum, at både Luciano Pavarotti og Enzo Ferrari blev født og voksede op her.

 • Det er ikke mere end 44 kilometer fra Bologna til Modena. Hvis du kører motorvejen det meste af strækningen, vil du tage omkring 50 minutter.

Firenze – Italiens kulturcenter

Firenze er normalt på planen for de fleste mennesker, der besøger regionen Bologna. Dette er en af verdens smukkeste middelalderbyer, og dethistoriske centrum er på UNESCOs verdensarvsliste. Firenze har været hovedstaden i Italien,herfra kommer mange af landets mest berømte kunstnere, og millioner af turister rejser hvert år for at opleve Toscanas perle. Du bør afsætte mere end en dag til at indhente alt Firenze har at byde på.

 • Det er omkring 105 kilometer fra Bologna til Firenze, og det meste af drevet går på motorvejen. Med regelmæssig trafik tager turen ca. 1 time og 20 minutter. I området omkring Firenze, og langs ruten fra Bologna, er der mange hyggelige landsbyer og vinmarker, der kan være værd at stoppe.
Firenze – her kan du se Duomo Santa Maria Del Fiore.
Riminis strand er 15 kilometer lang.

Rimini – En af Europas største badebyer

Riminis strand er 15 kilometer lang, med gyldent sand så langt øjet rækker. Byen er også meget gammel, grundlagt af romerne allerede i år 268 før vores æra. Her finder du en perfekt kombination af spændende byliv og komfortable strande. Den gamle bymidte byder på arkitektur fra mange forskellige epoker,seværdigheder overalt, gode restauranter, gode indkøb og meget mere. Hvis du er på en biludlejningstur i Italien om sommeren, bør turen stoppe ved Rimini.

 • Det er omkring 120 kilometer mellem Bologna og Rimini, og stort set hele turen vil gå på motorvejen. Uden at stoppe, vil drevet tage omkring 1 time og 20 minutter.
San Marino er verdens ældste republik.

San Marino – Mini-putt tilstand, du oplever på en dag

Den lille republik San Marino er en af verdens mindste stater, meden befolkning på kun 33 tusind indbyggere. I Europa er kun Vatikanet og Monaco mindre. Dette er også verdens ældste republik. Det ligger syd for Bologna, op i bjergene, og lige ind i landet fra badebyen Rimini. Byen San Marino er koncentreret omkring en gammel fæstning. Her er der smalle og hyggelige gågader, fantastisk udsigt, hyggelige og små restauranter og mere end nok museer og seværdigheder at tage fat på. Mini-putt-tilstanden kan opleves på én dag, men det er ikke forkert at adressere nogle af landsbyerne i området, mens du er der. Huskat medbringe dit pas og bede om at få det stemplet ved grænseovergangen.

 • Fra Bologna kører du på motorvejen hele vejen til Rimini, og så er der en landevej op til San Marino. Ruten er i alt omkring 140 kilometer, og du bruger omkring 1 time og 45 minutter, hvis du ikke har nogen stop på vejen.
Ravenna var hovedstad i detromerske rige for omkring 1600 år siden.

Ravenna – Her finder du det gode liv

Ravenna er lidt afsondret fra de smukke strande langs kysten, men er stadig et populært rejsemål for dem, der rejser på badeferie. Hvad er byens største drawcard, er imidlertid kulturen. Dette var hovedstaden i detromerske rige for omkring 1600 år siden. Byen har en meget smuk bymidte, flere arkitektoniske perler (8 bygninger er på UNESCOs verdensarvsliste), og er berømt for sine mange musik- og kulturfestivaler. Som andre steder i Italien er der heller ingen god madoplevelse i denne region, og især når det kommer til fisk og skaldyr.

 • Det er 81 kilometer mellem Bologna og Ravenna, og det meste af turen går på samme motorvej som den, der tager dig til Rimini. Drevet tager ca. 1 time.
Det er ikke særlig tilgængeligt med bil i byens centrum, så det anbefales at parkere udenfor.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er ikke særlig tilgængeligt med bil i Bolognas historiske centrum. Gaderne er smalle, og der er en hurtig kork og kø her. Hvis du udforsker seværdighederne, bør du derfor parkere udenfor. Parkering langs gaderne er markeret med enten hvid eller blå. Hvid markering betyder, at beboerne kan parkere der, mens blå betyder, at alle kan parkere.

Bemærk også, at de fleste italienske byer har såkaldte ZTL-zoner. Nogle områder kan være lukket for al trafik, enten permanent eller på bestemte tidspunkter. Hvis det hotel, du bor på, ligger inden for en sådan zone, skal du give hotellet nummerpladen på udlejningsbilen. Så sørger de for, at du har en dispensation til at køre til og fra hotellet.

Trafikken er mere aggressiv i Italien end mange andre lande i Europa. På motorvejene er dette normalt ikke en faktor, men i byerne og på landevejene bør du være ekstra opmærksom. Kør defensivt, men beslutsomt.

Lufthavn

Lufthavnen i Bologna hedder Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn. Selvom Bologna ikke er blandt Italiens mest populære destinationer, bruger mange mennesker byen som udgangspunkt. Især dem, der udforsker på egen hånd med biludlejning. Derfor er der over 8 millioner passagerer om året rejser via Guglielmo Marconi Lufthavn.

Der er i øjeblikket 20 biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen i Bologna. De kendte internationale udlejere Avis, Budget, Hertz, Sixt, National, Europcar, Sparsommelighed og Alamo er blandt disse. Derudover finder du en række italienske og mindre kendte virksomheder, såsom Sicilien med bil, Maggiore og Autovia. Alle skranker og udlejningskontorer ligger i lufthavnens ankomsthal, og udlejningsbilerne er parkeret i umiddelbar nærhed.

 • Lufthavnen ligger kun 6 kilometer nordvest for byens centrum, med en køretid på mindre end 10 minutter.