Billeje Milano

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Italien
  4. chevron_right
  5. Billeje Milano

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Milano

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Milano fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Milano gennem os.

Milan guide

Bilutleie Milano
Milano Biludlejning

Milano er beliggende i det nordligeItalien og er hovedstaden i Lombardiet regionen. Selve byen har omkring 1,3 millioner indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet inkl. forstæder har en befolkning på 7,5 millioner.

Milano er Italiens næststørste by (efter Rom),og landets vigtigste industrielle, finansielle og kommercielle centrum. Byen er også et vigtigt transportknudepunkt.

Milano ligger mellem floderne Ticino og Adda på en frugtbar slette, ca. 120 meter over havets overflade.

Attraktioner

Milano er en af verdens førende modebyer oger et shoppingparadis for shoppere. Derudover er byen et vigtigt kulturcenter, oger berømt for sine mange kirker, museer, kunstgallerier, koncertsale og teatre.

Milano er en som en stor god pris butik for mode entusiaster. Der er masser af lukrative design butikker – hvoraf mange kan findes i Fashion Quadrilatero.

En af de mest populære turistattraktioner i Milano er den gamle bydel med katedralen “Duomo” i hvid marmor fra 1522. Katedralen er den 3. største i Europa, og er bygget i gotisk stil.

Også den berømte Opera House “Teatro alla Scala” fra 1778 anbefalede et besøg. Operahuset er et af verdens største og har 3.600 pladser.

Andre attraktioner omfatter: park Sempione med Sforzas palads fra 1400-tallet,et Leonardo da Vinci Museum og Kunstmuseet “Pinacoteca di Brera”

Udforsk Milano med biludlejning

Du bør ikke køre langt uden for den italienske mode hovedstad Milano, indtil du oplever en helt anden verden. Denne del af landet er fyldt med smukke små byer, og især dem, der ligger op mod Alperne, og dem, der er skældt omkring de berømte søer. Centralt beliggende i forhold til de fleste ting, Milano er en perfekt by at have som udgangspunkt for udflugter. Her er nogle forslag til de mest populære biludlejning.

Oplev Venedig i en gondol gennem de mange kanaler.

Venedig – Historiens by Fans og romantikere

Kanalbyen Venedig er bygget117 små øer, indei en bugt i Adriaterhavet. Milano kan normalt findes på mindre end 3 timer, hvis du har en biludlejning til din rådighed. Selv om de fleste mennesker prioriterer en eller flere nætter, når de besøger den berømte by, er det meget muligt at tage kun en dagstur der. I Venedig kan du vælge og skrabe blandt verdensberømte seværdigheder, tage en tur med gondol på kanalerne,spise god mad, shoppe og opleve alle former for kunstneriske arrangementer. Byen er naturligvis næsten helt bilfri, og dukan komme bedst rundt til fods eller med båd-taxi. I udkanten af byens centrum finder du mange parkeringspladser, og flere af disse arrangerer transport videre til byens centrum.

  • Fra Milano til Venedig er det omkring 270 km, hvis du kører motorvejen via Bergamo og Brescia. Uden at stoppe, vil drevet tage mellem 2,5 og 3 timer.
Idylliske Bellagio ved Comosøen.

Bellagio – Pearl hos Lago di Como

Comosøen anses af mange for at være den mest eksklusive af Italiens søer. De små byer, der ligger rundt om havet, er ofte meget maleriske, og måske er bellagio den, der stiger op til toppen. Bellagio ligger på spidsen i den sydlige ende af havet og har tilnavnet “Comosøens perle”. Her rejser folk for at slentre i de hyggelige små gader,mellem storslåede bygninger, gå til familiedrevne restauranter, slentre i de smukke haver og nyde stilheden og roen ved havet. Der er også masser af aktiviteter at finde sted her, såsom svømning og bådture. En af de mest populære udflugter i området omkring Bellagio er at tage en færgetur til landsbyerne på de andre kyster af Comosøen, såsom Castello di Vezio og Menaggio.

  • Fra Milanos centrum til landsbyen Bellagio er der 80 km, hvis du kører via Lecco. Kørslen er omkring 1 time og 30 minutter.
Fiskerbyen er bygget på stejle klipper helt ned til havet. Husene skiller sig ud med maling i friske farver.

Cinque Terre – Fem farverige fiskerbyer

Cinque Terre betyder “De fem lande”, og er betegnelsen for fem små fiskerbyer og det omkringliggende område. Landsbyerne er Vernazza, Corniglia, Riomaggiore, Manarola og Monterosso al Mare. De er kendetegnet ved, at de er bygget på klipper, der springer ned mod havet, og mange af de hyggelige huse er malet i friske farver. Alle er på UNESCOs verdensarvsliste,og de italienske myndigheder har givet Cinque Terre-området status som nationalpark. Det er ikke kun fiskerbyerne, der er smukke, men også omgivelserne. Her er det dejligt at gå på stierne, der løber fra landsby til landsby, og på vejen vil du passere gamle fæstninger,ruiner og andre seværdigheder. Selvom Cinque Terre er blevet et meget populært rejsemål med mange besøgende turister, bør du forkæle dig selv med en tur der, når du er på denne kant af Italien.

  • Den hurtigste vej til Cinque Terre fra Milano går via udkanten af Parma, før du slukker sydvest med retning mod havet. Ruten er derefter omkring 260 kilometer, og med en køretid på 3 timer og 20 minutter.
Find fred i en af de mange grønne haver i Varese.

Varese – Smuk by ved foden af Sacro Monte di Varese

Varese ligger på en bakke ved foden af Mount Sacro Monte di Varese. Det er kendt som en af de smukkeste i Italien, især på grund af de mange haver og parker i byen. Mange af de grønne områder blev bygget af ædle og rige mennesker, der havde Varese som en udvej. Byen har derfor tilnavnet “Versailles of Milan”, som også er en reference til den imponerende Palazzo Estense, som blev bygget i 1800-tallet. Det er ikke lang vej fra Milano til Varese, hvis du har en udlejningsbil. Et besøg her er perfekt, hvis du er på vej mod Como Lake, eller bare har brug for et par timer ud af byens centrum i hektisk Milano.

  • Fra Milano til Varese er det knap 58 kilometer. Du kører der med en udlejningsbil i ca. 1 time.
Gå til Alperne og besøg flere af de hyggelige landsbyer.

Alperne – Skiløb og smukke landsbyer

Milano er ikke langt fra Alperne, og hvis du besøger denne del af Italien, bør du forkæle dig selv med en tur op ad bjergene. Der er mange store landsbyer på både schweiziske, franske og italienske sider at vælge imellem. At køre bil i dette område er også en unik oplevelse. Afhængigt af hvilken rute du vælger, kan du køre gennem smukke dale, krydse broer, der løber over dybe kløfter,med storslåede bjergtoppe på begge sider af vejen. De berømte skidestinationer er blandt de mest populære steder og køre forbi, såsom St. Moritz, Chamonix og Zermatt. Det anbefales også en tur til nogle af de små italienske landsbyer i Alperne. Overvej at besøge, for eksempel, Arco, Fiera di Primiero, Glorenza eller Sterzing, som du nemt kan finde, når du kører forbi Gardasøen på vej til Tyrol.

Parkering og trafik med biludlejning

Hvis du vil opleve Milano, er det bedst at forlade udlejningsbilen parkeret. At finde parkering i gaderne er generelt svært. Antallet af pladser er meget begrænset, og gebyret ret højt. Derudover er der flere områder, hvor du skal betale et gebyr på forhånd, før du forlader bilen (billetter er tilgængelige i kiosker og tobakshandlere, blandt andre). Der er masser af parkeringshuse, men hvis de er placeret midt i byens centrum, må du forvente, at det kan tage tid at komme dertil.

Trafikken i byens centrum er tæt, gaderne ofte smalle, og chaufførerne noget mere intens end derhjemme. Det kan også være svært at finde vej, hvis du ikke har navigation i bilen. Uden for Milano er det betydeligt lettere at flytte med udlejningsbil. Der er gode motorveje på de vigtigste strækninger,og mange af ruterne tilbyder gode omgivelser. Bemærk venligst, at nogle bilister kører hurtigere end tilladt, og du kan finde folk, der tager unødvendige risici på vejene. Kør lidt defensivt, og vær ekstraopmærksom – især på uanselige landeveje.

Terminal 1 i Milano Malpensa Lufthavn.

Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn er den største lufthavn i det nordligeItalien, og blandt de 20 mest trafikerede i Europa. Antallet af årlige passagerer er tættere på 29 millioner. Lufthavnen betjener regionerne Lombardo, Piemonte og Ligurien, hvor du finder mange populære destinationer for turister. Der er tre terminaler på Milano Malpensa, hvoraf Terminal 1 er den, der håndterer det meste af trafikken fra lande inden for Schengen-området. Du kan lande i Terminal 2, hvis du flyver med et lavprisflyselskab eller på et charterfly.

Alle de største og internationale biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen har tællere i begge terminaler. Disse omfatter Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sparsommelighed, Sixt og Dollar. Derudover er der nogle virksomheder, primært lokale aktører, der kun ligger i en af terminalerne, herunder Interrent.

  • Afstanden fra Milano Malpensa Lufthavn til centrum af Milano er omkring 50 kilometer. Den hurtigste rute kører på motorvej A8, og det vil derefter tage omkring 50 minutter at køre.