Billeje Bari Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bari Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Bari Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bari Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bari Lufthavn guide

Billeje Bari Lufthavn
Biludlejning Bari Lufthavn

Bari Airport (BRI) er en del af “Aeroporti di Puglia”, som omfatter lufthavnene i Brindisi, Foggia og Taranto. Bari Lufthavn ligger 11 kilometer nordvest for Bari center – og er også ofte kaldt “Karol Wojtyla airoport” – opkaldt efter pave Johannes Paul II polske dåbs navn.

Der er regelmæssige afgange mellem Bari Lufthavn og forskellige destinationer i Europa, samt lufthavnen er meget brugt til charter. Lufthavnen betjener omkring 1,6 millioner passagerer årligt.

For at komme fra Bari lufthavn til Bari centrum, kan du enten bruge rumfærgen eller taxi. Fra lufthavnen er der også udtrykke tog til sådan  Rom og Napoli.

Hvis du ønsker at leje en bil i Bari, kan det nemt blive anbragt i ankomsthallen i lufthavnen. Hvor er de kontrolgrænser for en række internationale biludlejningsfirmaer – herunder Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Thrifty og quic.

Der er ingen hoteller i lufthavnen området, men “Palumbo Albergo Hotel” og “Hotel Residence Riviera” ligger ved søen lige i nærheden af ​​lufthavnen.

Der er over 20 butikker at vælge imellem på Bari Lufthavn – hvis en sådan Til erhvervelse, aviser, bøger, traditionelle dagligvarer, elektronik, legetøj, smykker, mobiltelefoner, kosmetik og forskellige lokale specialiteter. Der er også flere cafeer, restauranter og barer i lufthavnen.