Billeje Perugia Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Perugia Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Perugia Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Perugia Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Perugia Lufthavn guide

Billeje Perugia Lufthavn
Biludlejning Perugia Lufthavn

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbrien International Airport (PEG) ligger 10 km øst for bymidten Perugia i det centrale Italien.Dette er den eneste kommercielle lufthavn i regionen Umbria.

Lufthavnen, tidligere Perugia Sant ‘Egidio Airport, men er blevet ændret. I italiensk lufthavn kaldet “Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi”.

Perugia Lufthavn serviceret 113.000 passagerer i 2010, men har en kapacitet på 500.000 passagerer – efter lufthavnen blev opgraderet og moderniseret i 2011.

Lufthavnen er lille og effektiv, og hovedsagelig bruges af lavprisflyselskaber som Ryanair, Bellair, Skybridge Airops etc. Der er også en række charterflyvninger i sommeren. Nogle populære destinationer fra Perugia Lufthavn er Milano, London, Tirana og Bruxelles.

Faciliteter for rejsende i lufthavnen er forholdsvis begrænset, men der er en butik, en kiosk og en bar i terminalbygningen. Lufthavnen er tilgængelige for handicappede.

For at komme til Perugia centrum, kan man tage en bus eller taxi. Busturen tager ca 20 min. – Afhængig af trafikken. Hvis du ønsker at leje en bil i Perugia, bilen udlejningsselskaber Avis, Hertz og Europcar kontorer i terminalbygningen i lufthavnen.