Billeje Peru

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Peru

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Peru

Find den bedste pris på biludlejning i Peru ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Peru. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Peru guide

Billeje Peru
Biludlejning Peru

Peru er et land beliggende på den vestlige side af Sydamerika til Stillehavet. Peru grænser Ecuador og Colombia mod nord, Brasilien og Bolivia mod øst, og Chile i syd.Befolkningen er 30   135.875 (2012) indbyggere.Ligesom de fleste lande i Sydamerika er det officielle sprog i spansk. Hovedstaden er Lima og Inkariget havde sin kerneland i dagens Peru.

Peru er et mangfoldigt og spændende lande at besøge. Landet har en stor arkæologisk arv fra præ-colombianske kulturer, især fra Inka imperium, og mange af dem UNESCO World Heritage Site. Det mest berømte attraktion er Machu Picchu, kendt som den forsvundne by af inkaerne, som er en præcolumbianske Inka by 2200 m i bjergene i Urubambadalen. Machu Pichu på listen over verdens nye vidundere bouillon.

Peru har en stor køkken, hvor en af ​​de specialer er ceviche. Det har også smuk natur lige fra kysten til de majestætiske Andesbjerge, der løber gennem landet fra nordvest til sydøst. I den østlige del af Amazonas regnskoven.

Spanierne erobrede Peru i 1531-33 og etablerede et vicekongerige der omfattede det meste af landets sydamerikanske kolonier. Peru blev erklæret en selvstændig republik i 1821.

Hovedstaden Lima er porten til landet. Det historiske centrum med smukke koloniale bygninger er blevet erklæret som verdens kulturarv. Der er museer, nogle pre-spansktalende arkæologiske udgravninger som Caral, og en bred vifte af kultur og rige traditioner.

Cuzco var den største by og hovedstad i Inca Empire, er en meget populær destination.

En anden skal er Lake Titicaca er den højest beliggende sejlbare sø i verden 3812 meter

I den nærmeste Chiclayo gøres spektakulære arkæologiske fund fra tiden før inkaerne som Lord of Sipan i Huaca Rajada og pyramiderne i Tucume.

Byen Arequipa, Colca Valley er kendt som “White City” for sin smukke koloniale arkitektur, kirker og klostre bygget i hvide sten, der er unik for regionen.

Jorge Chavez International Airport ligger 14 km fra centrum af Lima.

Destinasjoner