Billeje Ecuador

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ecuador

Find den bedste pris på biludlejning i Ecuador ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ecuador. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ecuador guide

Billeje Ecuador

Biludlejning Ecuador

Ecuador ligger nordvest for Sydamerika ved ækvator, og omfatter også Galapagos-øerne i Stillehavet. Den lille land, der grænser Colombia og Peru, og har kystlinje mod Stillehavet. Det officielle sprog er spansk, men det tales af mere indfødte sprog Quichua og Shuar. Hovedstaden er Quito.Befolkningen i Ecuador er 15 223680 (2011) indbyggere.

Ecuador er et bjergrigt land, hvor Andesbjergene gennemskærer landet med to parallelle bjergkæder. Geografisk og klimatisk landet er tredobbelt i en varm kystzone, en mild højland og en våd og varm regn. Landskabet øst for Andesbjergene har store arealer tropisk jungle eller Amazonas tilhører. Ødelæggelsen af ​​regnskoven er et enormt problem, og indtil 1990 Ecuador vil have mistet 30 procent af den oprindelige skov. Det har også ført til ørkendannelse. Men den nye forfatning af 2008 er en af de første i verden til at anerkende retten til naturen.

Ecuador er et land rigt på naturressourcer, især olie produktion er vigtig. Klimaet giver gode betingelser for landbruget i lavlandet i vest køre en eksport-orienteret produktion af bananer, kaffe, kakao og rejer. Landet er verdens største banan eksportør.

Galapagos-øerne ligger i Stillehavet ud for fastlandet er kendt for sine unikke arter, og er et UNESCO World Heritage Site. Øerne er en magnet for turister.  De fleste både afgår fra Guayaquil er Ecuadors største by og havn. Hovedstaden Quito var en vigtig by i den Inca Empire og senere kolonimagt. Det blev bygget på ruinerne af Inka-imperiet og har en rig præcolumbiansk historie. Det kom på UNESCO World Heritage List i 1970 for at have det bedst bevarede antikke by i Latinamerika. En anden draw er de mange smukke strande på Stillehavets kyst, hvor man kan få mad og logi til en billig pris.

Befolkningen i Ecuador er kendetegnet ved etnisk mangfoldighed, der består af oprindelige folk og efterkommere af spaniere og afrikanske slaver. Det har været blomstrende højkultur i Ecuador så tidligt som i 3000 har fKr. Ecuador var i 1400-tallet den nordlige del af den gamle Inka imperium. Spanierne ankom i 1534, og det satte en stopper for den mægtige Inka-imperiet. Ecuador blev selvstændigt i 1830.

Den største lufthavn er hovedstaden og den Mariscal Sucre International Airport. José Joaquín de Olmedo International Airport i Guayaquil er den næststørste og den tredje og Mariscal Lamar Lufthavn i Cuenca.

Destinasjoner

Menu