Billeje Quito

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Ecuador
  4. chevron_right
  5. Billeje Quito

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Quito

Find den bedste pris på biludlejning i Quito ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Quito. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Quito guide

Billeje Quito

Biludlejning Quito

Quito er hovedstaden i Ecuador, og er 2.800 meter over havets overflade, i den nordlige del af landet.Byen tilhører Pichincha provinsen, som ligger 25 km syd for ækvator. Quito blev grundlagt i 1534 og har i dag 2,2 millioner indbyggere (2012). Byen er et vigtigt politisk og kulturelt centrum.

Quito er omgivet af høje bjerge og ligger ved foden af ​​den aktive vulkan Pichincha, som tårne ​​4759 meter over havets overflade Byen har et tempereret klima med konstante temperaturer hele året. På grund af højden, er klimaet mildt, men nætterne kan være kølige her.

Byens velbevarede historiske centrum i den klassiske spanske stil er et UNESCO World Heritage Site.

Her er nogle af byens mest populære attraktioner – herunder Quito-katedralen fra 1562, kirken San Francisco fra 1535, Jesuit Church “La Compania” (bygget i perioden fra 1605 til 1765), og Basilica “Basilica del Afstemning National” (påbegyndt i 1892) – hvilket har den højeste klokketårn på 115 meter. Den gamle bydel er også vært flere klostre og andre bygninger fra kolonitiden.

Museum i Quito anbefales også et besøg. Her kan du se de sociale historie udstillingsgenstande. Også “Museo del Banco Central” har en omfattende samling, der viser Ecuadors kultur, kunst og historie.

Andre turistattraktioner i Quito bl.a. en botanisk have, et arkæologisk museum, et astronomisk observatorium, en zoologisk have og en række parker og grønne områder.

Det er også meget populært for turister at tage svævebane “Teleferico” – verdens højeste kabelbane – op til et udkigspunkt på vulkanen Pichincha østlige side. Vis stedet ligger cirka 4100 meter over havets overflade i dalen nedenfor er en temapark.

Det nyåbnede lufthavn New Mariscal Sucre International Airport ligger 40 miles nordøst for centrum.

Lufthavnen åbnede i februar 2013 og erstattede det gamle Mariscal Sucre International Airport – som var placeret blot 12 miles nord for centrum.

Menu