Billeje Manaus

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Brasilien
  4. chevron_right
  5. Billeje Manaus

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Manaus

Find den bedste pris på biludlejning i Manaus ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Manaus. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Manaus guide

Billeje Manaus
Biludlejning Manaus

Manaus er en by beliggende i det nordlige Brasilien og hovedstaden i staten Amazonas.Det er placeret på Rio Negro er ikke langt fra sammenløbet af Amazon-floden. Byen har en befolkning på 1.861.838 (2012) indbyggere.

Byen blev grundlagt i 1669 og ophøjet til byen i 1832 med navnet på Manaus hvilket betyder “gudernes moder.” Det var centrum for gummi boom i slutningen af ​​1800, og i den periode blev også bygget en opera. Nu gummien mistet sin betydning, men andre industrier såsom cellulære fabrikker er kommet siden Manaus er en fri økonomisk zone.

På grund af sin placering i Amazonas regnskov Manaus tiltrækker et stort antal turister hvert år, der kommer til at opleve den vidunderlige vegetation og dyreliv. Mange floden udflugter i regnskoven starter fra byen. En populær udflugt er at besøge det sted, hvor de sorte vande Negro-floden opfylder de brune vand i Solimões floden uden at gribe ind.

Manaus har også mange store parker med naturskov. Den største urban skov i verden, hvor University of Amazonas i Manaus, som blev grundlagt i 1909.

18 km fra downtown er Ponta Negra beach er også et populært natteliv område. Blandt attraktionerne er et drivhus med orkideer, en zoologisk have, og den velbevarede skov.

Byen har et rigt kulturliv. Hvert år i oktober holdt Boi Manaus Festival er en stor hyldest til det nordlige brasilianske kultur.

Brigadeiro Eduardo Gomes Manaus International Airport ligger 14 miles nord for centrum.