Billeje Uruguay

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Uruguay

Find den bedste pris på biludlejning i Uruguay ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Uruguay. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Uruguay guide

Billeje Uruguay
Biludlejning Uruguay

Uruguay er et lille land i den sydlige del af Sydamerika. Det grænser Brasilien i nord og Argentina i vest.Uruguay ligger nord for Rio de la Plata flodmundingen i Atlanterhavet og øst for Río Uruguay, som danner grænsen til Argentina. Hovedstaden er Monte Video og landet har en befolkning på 3.318.535 indbyggere (2011).Det anslås, at 88% af befolkningen er af europæisk afstamning, primært italiensk og spansk.

Uruguay består hovedsageligt af lavtliggende plain, som er en fortsættelse af den argentinske Pampas. Økonomien er baseret på landbrug med stor produktion af kød, uld og andre animalske produkter. Uruguay er hjemsted for en voksende vinindustri.

En mild og fugtigt subtropisk klima, der kendetegner landet. Den koldeste måned er juli, med en gennemsnitlig temperatur på 10-13 ° C, mens den varmeste er januar med en gennemsnitlig temperatur på 22-25 grader. Uruguay er et fredeligt og sikkert land at rejse i forholdsvis god levestandard. Uruguayanere er også kendt for sin venlighed og gæstfrihed.

Et af de mest besøgte byer i Colonia del Sacramento ligger på Rio de la Plata overfor Buenos Aires, og blev grundlagt af portugiserne i 1680. Byens koloniale arkitektur er meget velbevaret og er et UNESCO World Heritage Site. Det er populært at rejse med båd fra Buenos Aires i Argentina, turen tager kun en time.

I sommeren udvej af Punta del Este, som er placeret på en halvø, der rager ud i Atlanterhavet populære. Det kaldes Uruguay svar på “St Tropez” og er kendt for at tiltrække en masse berømtheder. Længere mod nord på Atlanterhavskysten til grænsen til Brasilien Der kilometer efter kilometer lange hvide strande.Populære steder her er Cabo Polonio, La Paloma og Punta del Diablo.

Montevideo blev grundlagt af spanierne i begyndelsen af ​​1700 er som en militær fæstning. Montevideo er Uruguays kulturelle og økonomiske nerve med flere gode restauranter, hvor du kan spise grillet kød som et af sine specialer. Hovedgaden 18 de Julio strækker sig til den gamle by med koloniale arkitektur. I Montevideo er der flere smukke strande.

Landets største lufthavn er Aeropuerto Internacional de Carrasco ligger 18 km fra byen Montevideo.