Billeje Salvador

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Salvador

Find den bedste pris på biludlejning i Salvador ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Salvador. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Salvador guide

Billeje Salvador

Biludlejning Salvador

Salvador ligger nordøst for Brasiliens Atlanterhavskyst, og er hovedstad i staten Bahia. Byen ligger på en halvø ved indgangen til bugten “Bahia de Todos os Santos”. Byen har 2,7 millioner indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på 3,6 millioner (2010).

Salvador er en vigtig kommercielle og industrielle centrum i det nordlige Brasilien, og har en betydelig eksport port.Byen har en række bygninger fra kolonitiden, og er kendt for sit rige kulturliv. I Salvador museer i historien – kunst og kultur, og de karnevaler er populære for både lokale og turister.

Centrum af Salvador er opdelt i to dele, øvre og nedre. Upper Town “Cidade Alta” ligger på en 80 meter høj klippe og er forbundet med lavere by “Cidade Baixa” med transport lift “Elevador Lacerda”. I den øvre byens fleste turistattraktioner – herunder gamle bydel “Pelourinho”, som er et UNESCO World Heritage Site. Her er en serie af barokke kirker – herunder den smukke “Igreja Sao Francisco” fra 1720 er med sin forgyldt interiør.

Andre turistattraktioner i Salvador bl.a. palads “Palacio Rio Branco” fra 1549 og fæstning “Forte de Santo Antonio” fra 1598. Desuden tilbyder det sandstrande, smukke sceneri og store shopping.

Salvador International Airport ligger 25 miles nordøst for centrum.

Menu