Billeje Sao Paulo Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sao Paulo Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Sao Paulo Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sao Paulo Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sao Paulo Lufthavn guide

Billeje Sao Paulo Lufthavn

Biludlejning Sao Paulo Lufthavn

Sao Paulo / Guarulhos – Governor André Franco Montoro International Airport (GRU) ligger 25 km nordøst for Sao Paulo.Det går både almindelige buslinjer og bus mellem byen Sao Paulo og lufthavnen. De fleste biludlejningsselskaber, der er præsenteret i lufthavnen er Avis, Budget, Hertz, Thrifty, Sixt, Honk, og Zoom Auto Europe biludlejning.

32.177.594 passagerer besøgte Sao Paulo Airport i 2012, som betyder at det er den mest besøgte lufthavn i Brasilien.Lufthavn scorer meget dårligt i form af punktlighed, en fjerdedel af afgange er mere end 15 minutter forsinket.   Lufthavnen er det vigtigste knudepunkt for flyselskaberne TAM og GOL. Siden Brasiliens største lufthavn er den internationale net godt. En ny terminal er i øjeblikket under opførelse (februar 2013).

Sao Paulo Lufthavn har et beskedent valgt af restauranter, caféer og barer. Det har en VIP lounge, business, bank, apotek og toldfri butik. Lufthavnen har en lille hotel, Fast søvn, som er ideel for dem, der ønsker at arbejde, hvile efter at have taget et bad.

Menu