Billeje São Paulo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning São Paulo

Find den bedste pris på biludlejning i São Paulo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i São Paulo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

São Paulo guide

Billeje São Paulo
Biludlejning São Paulo

São Paulo ligger i det sydøstlige Brasilien – Ca. 80 km nordvest for Atlanterhavet, er landets største by med 11,2 millioner indbyggere (2010).Metropol-området “Grande São Paulo” har 19.800 tusind indbyggere, og er dermed en af ​​de mest folkerige storbyområder i verden.

Sao Paulo er Brasiliens vigtigste økonomiske, finansielle, politiske, kulturelle og industrielle centrum, med en række universiteter, teatre, museer og kunstgallerier. São Paulo er en multikulturel by, hvor de forskellige kvarterer præget af etniske kvarterer. Downtown område består hovedsageligt af moderne skyskrabere og brede boulevarder.

São Paulo har utallige turistattraktioner, og en af ​​dem er teater “Teatro Municipal” fra 1911 i neo-barok stil. Også kunstmuseum “Museu de Arte de São Paulo” (MASP) er et besøg værd. Museet har den største kunstsamling i Sydamerika. En anden populær kunstmuseum ligger i parken “Parque do Ibirapuera.” Stedet har en imponerende samling af både vestlige og latinamerikanske kunst – herunder herunder værker af Picasso og Modigliani. Parken har også et planetarium, smukt anlagte haver, en japansk pavillon, sø og et springvand.

Den nærmeste lufthavn er São Paulo International Airport – Guarulhos, der ligger 25 km nordøst for byen.