Billeje Fortaleza

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fortaleza

Find den bedste pris på biludlejning i Fortaleza ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fortaleza. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fortaleza guide

Billeje Fortaleza
Biludlejning Fortaleza

Fortaleza er statens hovedstad i Ceará ligger i det nordøstlige Brasilien Atlanterhavet.Med en befolkning på 2.315.116 (2009) indbyggere Fortaleza er den femte største by i Brasilien.

Fortaleza er en af de bedste tre byer i det nordøstlige region sammen med Recife og Salvador.Byen bliver en af ​​værtsbyerne i 2014 FIFA World Cup. Fortaleza har en typisk tropisk klima med høje temperaturer og høj relativ luftfugtighed hele året.

Byen ligger på stranden og har km efter km strande. Iracema er boheme stranden, med barer og natklubber. Croco strand er en populær badeby med liggestole, massage og restauranter og et godt natteliv. Praia do Futuro er en af ​​de foretrukne strande for svømning og surfing. Langs havnefronten i centrum er der mange hoteller med god standard.

En særlig attraktion i byen er den enorme Pirata Bar åbne kun en gang om ugen. Mucuripe området er kendt for sit fiskeri og fisk marked, og også flere bådture er baseret her.

Beach Park-komplekset er det største vandland i Sydamerika og er beliggende i Porto das Dunas 16 km fra Fortaleza. Det har blandt andet dias, der kan få det til at kildre i maven af alle og enhver.

Pinto Martins – Fortaleza International Airport ligger 6 miles syd for centrum.