Billeje Recife

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Brasilien
  4. chevron_right
  5. Billeje Recife

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Recife

Find den bedste pris på biludlejning i Recife ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Recife. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Recife guide

Billeje Recife
Biludlejning Recife

Recife er hovedstaden i staten Pernambuco i Brasilien.Det er placeret på den østligste punkt af Brasiliens nordøstlige Brasilien, hvor floderne Beberibe og Capibaribe mødes før tømning i Atlanterhavet. Dens befolkning er 1.555.039 (2012) indbyggere. Recife betyder reef på portugisisk og er navngivet på grund af dens koralrev.

Den koloniale gamle by er berømt for sine mange kanaler og 50 broer, og kaldes brasiliansk Venedig.Old Town er beliggende i downtown området, hvor også de fleste af de historiske og offentlige bygninger i byen. Det er også selve havnen, en af ​​de vigtigste i Amerika. Recife er omgivet af tropisk regnskov, og især den vestlige del af byen et grønt lunge.

Den mest moderne og turistmæssige del af byen ligger i syd. Det er bygget op omkring de smukke naturlige strande, og der er et godt udvalg af hoteller, restauranter og barer.   De vigtigste strande er Manibu, Pina og Brasília Teimosa. Også lufthavnen er her. Shopping Center Recife er et stort indkøbscenter med næsten 500 butikker og alle 10 teatre.

Men det er ikke kun turisme Recife feed på. Der er tusindvis af virksomheder og en del af byen kaldes “den digitale port” på grund af alle software-selskaber beliggende her.

Recife er byen for dem, der ønsker at opleve den brasilianske karneval. Pre-karneval sæson starter i december med parader og musik i gaderne, mens den reelle karneval starter ugen før Askeonsdag. Recife har en rig musikalsk og flere musikfestivaler hvert år.

Recife internationale lufthavn ligger 11 km uden for centrum.