Billeje Caracas

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Venezuela
  4. chevron_right
  5. Billeje Caracas

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Caracas

Find den bedste pris på biludlejning i Caracas ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Caracas. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Caracas guide

Billeje Caracas

Biludlejning Caracas

Caracas er hovedstaden i Venezuela, som ligger i den nordlige del – ca. 10 km syd for havnen i La Guaira ved Det Caribiske Hav.Byen ligger ved foden af ​​bjerget massivet af Cordillera del Litoral (højeste punkt:. 2640 m).

Den Caracas Byen har ca. 3200 tusind indbyggere (2010) – men det skal være omkring 6 millioner i hovedstadsområdet. Caracas blev grundlagt i 1567 under navnet Santiago de León de Caracas.

Der er mange populære turistattraktioner i Caracas. Flere af disse er nær den centrale Bolívar pladsen, ligesom meget andet i Caracas opkaldt efter frihed helten Simon Bolivar, der blev født her. I og omkring pladsen er der mange historiske monumenter, og det er også El Capitolio (Palacio Federal) fra 1600-tallet, Caracas Domkirke fra omkring 1670 og Santa Capilla kapellet (kendt for sin smukke Glasmosaik windows).

En anden populær destination er den imponerende bygning Panteon Nacional i 1874. Det er beliggende i den nordlige del af byen, og blev oprindeligt bygget som en kirke. Senere samme funktion som begravelses mausoleum for mange af Venezuelas berømtheder. Her finder vi sådan Simón Bolivars bronsesarkofag og malerier fra Bolivars liv, der dækker taget af kirkeskibet.

Ellers Arte Contemporáno et besøg værd. Det er en af ​​Sydamerikas mest betydningsfulde kunstmuseer, hvor der ud over venezuelansk kunst kan også se malerier af sådanne Picasso og Miró.

Du bør også tjekke ud Centro de Arte La Estancia, som er en vidunderlig park med smukke anlægsgartneri og en overflod af træer og blomster. Parken er centreret omkring en original kaffeplantage.

Den nærmeste lufthavn er Simón Bolivar International Airport, som ligger 24 km nordvest for byen.

Menu