Billeje Zambia

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Zambia

Find den bedste pris på biludlejning i Zambia ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zambia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zambia guide

Billeje Zambia

Biludlejning Zambia

Zambia er en indlandsstat beliggende i det sydlige Afrika. Det er omkranset af Den Demokratiske Republik Congo mod nord, Malawi mod øst, Tanzania mod nord-øst, Mozambique, Zimbabwe, Botswana og Namibia mod syd, og Angola mod vest.Landet har en befolkning på 14.309.466 (2012) indbyggere og er hovedstaden Lusaka.Zambia er et kristent land, men der er flere traditionelle religioner. Det officielle sprog er engelsk. Den vigtigste lokale sprog, især i Lusaka, den Nyanja

I 1964 blev landet uafhængigt af Storbritannien. Zambia, tidligere Rhodesia, blev det opkaldt efter den britiske imperialistiske Cecil John Rhodes (1853-1902), der tjente en formue på bekostning af det sydlige Afrikas naturressourcer. Landet har store problemer med hiv / aids-epidemien, og omkring 70% af zambiere lever under den nationale fattigdomsgrænse. Landbruget er vigtigt for økonomien, men landet har vigtige mineralressourcer, såsom nikkel, tin, kobber og uran, og det tiltrækker internationale mineselskaber. Især har kobber været vigtigt for økonomien.

Victoria Falls, der ligger sydvest for landet er en af ​​Zambias største turistattraktion. Den højeste drop er 108 meter høj og en af ​​de mest populære steder er “djævelens pool.” De fleste besøgende ankommer via Victoria Falls lufthavn i Livingstone, som ligger nær grænsen til Zimbabwe. Huse Livingstone museum i en engagerende måde formidler landets historie. Lake Kariba, som er 200 km lang og 50 km bred og er placeret to timer uden for Lusaka, er et vigtigt rekreativt område ideelt for udflugter.

Zambia dele af Tanganyikasøen med tre andre lande i nord. Dette er en af ​​de ældste, dybeste og længste søer i verden med mange farverige tropiske fisk.

Zambia har mange nationalparker, hvoraf den ene er South Luangwa National Park i det nordøstlige Zambia. Det tilbyder Afrikas mest intakte flodsystem, og er kendt for sin rige flora og fauna. Det omfatter flodheste og savanne elefanter. De nationalparker er for det meste gode muligheder for indkvartering.

Kenneth Kaunda International Airport Beliggende omkring 25 miles nordvest for Lusaka.Livingstone og Harry Mwanga Nkumbula International Airport er det nærmeste hotel til Victoria Falls.

Destinasjoner

Menu