Billeje Zimbabwe

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Zimbabwe

Find den bedste pris på biludlejning i Zimbabwe ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zimbabwe. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zimbabwe guide

Billeje Zimbabwe
Biludlejning Zimbabwe

Zimbabwe er en indlandsstat land som Sydafrika, der grænser Sydafrika mod syd, Botswana mod sydvest, Zambia i nordvest og Mozambique mod øst.Hovedstaden er Harare og landet har en befolkning på 12.619.600 (2012) indbyggere.Zimbabwe har tre officielle sprog: Engelsk, Shona og Sindebele.

På grund af uroen i landet, er Zimbabwe turisme er gået ned. Landets præsident Robert Mugabe har været ved magten siden 1980 og ændrede forfatningen. Mens han var tidligere en berømt befrier Mugabe er blevet en af ​​de mest tyranniske og korrupte diktator, der har ødelagt den tidligere relativt velstående Zimbabwe og gjort det til en af ​​verdens fattigste lande med verdens laveste forventede levetid. I de senere år har vi haft store problemer med inflationen. Indtil 2007 har den fjerde af de indbyggere forladt landet på grund af den politiske situation.

Den mest populære turistmål er Victoria Falls på grænsen mellem Zambia nordvestlige del af landet. Dette er også Victoria Falls National Park er en af ​​de otte nationalparker i Zimbabwe. Største af dem er Hwange, det er et par timers kørsel fra Victoria Falls og er kendt for sin utrolige dyreliv, som det er placeret på Zambezi floden. Her kan du opleve flokke af afrikanske elefanter og zebraer, giraffer mm. Ville også rovdyr som løver og afrikanske vilde hund, findes her.

Ruinerne i “Great Zimbabwe” (Great Zimbabwe) er en UNESCO World Heritage Site. Dette er stenen ruinerne af en gammel by, der var centrum for et stort imperium, kendt som Munhumutapaimperiet (ca. 1250-1629). Dette imperium herskede over et område på omtrent samme størrelse som dagens Zimbabwe

De østlige højland er et bjergrigt område nær grænsen til Mozambique. Den højeste top i Zimbabwe, Mount Nyangani på 2593 m ligger her, samt Bvumba bjergene og Nyanga National Park.

Harare International Airport i Harare er den vigtigste internationale lufthavn i Zimbabwe.Bulawayo Bulawayo Lufthavn er en vigtig lufthavn.

Destinasjoner