Billeje New Zealand

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning New Zealand

Find den bedste pris på biludlejning i New Zealand ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New Zealand. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New Zealand guide

Billeje New Zealand
Biludlejning New Zealand

New Zealand er et land i Oceanien, især i det sydvestlige Stillehav. Befolkningen er omkring 4300 tusind (2010). Landet består af Nordøen og Sydøen og nogle mindre øer. To tredjedele af New Zealands befolkning bor i North Island, og den tredjestørste Sydøen. Hovedstaden er Wellington (387   000 indbyggere), beliggende i den sydlige del af Nordøen.New Zealands oprindelige befolkning, Maori, kaldte Landet af Aotearoa, som kan oversættes til “The Long White Cloud Land.”

Landets største by er Auckland på Nordøen, har som med forstæder en befolkning på 1,2 millioner rundt.Den største by i det sydlige Island er Christ Church med 350.000 indbyggere.

Landskabet i New Zealand er meget varieret. Du kan finde alt fra høje bjerge med evig sne til vulkaner, gejsere og regnskove. Også lange sandstrande, kan landet tilbyde. Således turister af alle slags finde interessante destinationer.

Sejlads er en national sport i New Zealand, og det tiltrækker lystsejlere fre verdensplan år. Ellers hovedstaden Wellington kendt for sine mange festivaler og kulturelle begivenheder.

New Zealands største lufthavn er Auckland International Airport, som ligger 20 miles syd for centrum.Den vigtigste lufthavn på øen er Christchurch International Airport.