Billeje Kenya

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kenya

Find den bedste pris på biludlejning i Kenya ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kenya. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kenya guide

Billeje Kenya

Biludlejning Kenya

Republikken Kenya er et land i Østafrika, der ligger på ækvator. Det grænser Tanzania mod syd, Uganda mod vest, South Sudan mod nordvest, Etiopien mod nord, Somalia mod nordøst. Landet har en befolkning på 43.013.341 (2012) indbyggere og hovedstaden er Nairobi.Der er udsigt over Indiske Ocean mod øst og Lake Victoria mod vest. De tre største byer Nairobi, Mombasa, og Kisumu

Kenya er et populært turistmål med sin rige dyreliv og betagende sceneri, turismen er den vigtigste indtægtskilde i landet. En populær aktivitet er at gå på safari i en af de mange naturreservater og nationalparker som Tsavo Øst og Vest,   Maasai Mara, Nakuru, Amboseli, Meru, Mt.Kenya eller   Aberdares National Park.Elefanter, pegede næsehorn, fandt leopard og kafferbøffel både i det åbne land og bjergskove. På savannen levende giraf, zebra, vortesvin, løve, gepard og hyæne hund. I vandløb og søer lever flodheste og nilkrokodille.

På kysten er der smukke strande, såsom den verdensberømte strand Kilifi hvor det holdt internationale sejlkonkurrencer hhvert år. Lamu er en smuk ø med over 1000 år gammel Gammelby et UNESCO World Heritage Site. Mount Kenya, med sine tre permanent snedækkede tinder, der vakler mere end 5000 meter over havets overflade, er en anden attraktion.

Efter turisme, er landbruget den største bidragyder til Kenyas økonomi, herunder skovbrug og fiskeri. Kenya er en stor producent af kaffe og blomster, og te.

En stor del af grunden var tidligere en britisk koloni indtil 1963 under navnet Britisk Østafrika.

Kenya har en meget forskelligartet befolkningsgruppe, der omfatter de fleste større etniske og sproglige grupper i Afrika.

Kenya scorer dårligt på Transparency Internationals korruptionsindeks.

Børnearbejde er udbredt i Kenya. De fleste arbejder i landbruget, men også prostitution blandt børn er udbredt. Årsagerne til børnearbejde er fattigdom, manglende adgang til uddannelse og svage statsinstitutioner.

Jomo Kenyatta International Airport, (også kaldet Embakasi lufthavn og Nairobi International Airport) er Kenyas største lufthavn.Det ligger 15 km uden for Nairobi.

Destinasjoner

Menu