Billeje Nairobi Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nairobi Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Nairobi Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nairobi Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nairobi Lufthavn guide

Billeje Nairobi Lufthavn
Biludlejning Nairobi Lufthavn

Jomo Kenyatta International Airport (NBO) Nairobi største lufthavn og den travleste lufthavn i Østafrika. Lufthavnen ligger i Embakasi forstad – 15 km sydøst for Nairobi centrum.

Nairobi Lufthavn blev indviet i 1958 og har en terminal bygning. Lufthavnen betjener omkring 5 millioner passagerer årligt (2011).

Fra Nairobi Lufthavn er der direkte fly til en lang række destinationer i ind-og udland, primært til Afrika, Europa og Mellemøsten. Lufthavnen er et knudepunkt for Kenya Airways. Af de europæiske destinationer kan nævnes, at KLM har regelmæssige afgange herfra til Amsterdam.Kenya Airways har direkte flyvninger herfra til London.

Der er et godt udvalg af butikker i lufthavnen, også tax-free butikker. Hertil kommer,. Faciliteter såsom restaurant, cafeer, snack bar, café, informationsskranke, rejsebureauer, internet café, posthus, førstehjælp station og legeplads for børn Der er ingen hoteller i lufthavnen.

For at komme fra lufthavnen til Nairobi centrum, kan man tage en bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Nairobi, har en række velrenommerede biludlejningsselskaber i lufthavnen dets tilknyttede selskaber – herunder Avis, Budget, Sixt og Payless Biludlejning.