Billeje Filippinerne

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Filippinerne

Find den bedste pris på biludlejning i Filippinerne ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Filippinerne. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Filippinerne guide

Billeje Filippinerne
Biludlejning Filippinerne

Filippinerne er et øyrepublikk i Sydøstasien, der består af 11 hovedøer og mere end 7.000 mindre øer. En population af 92.337.852 (2011) indbyggere gør den til en af Asiens mest folkerige land, og befolkningstilvæksten er også høj.Filippinerne grænser Indonesien i syd, Singapore, Malaysia, Vietnam og Cambodja mod vest, Kina, Hong Kong og Taiwan i syd.Mod øst er den filippinske Hav, mod vest det Sydkinesiske Hav og den sydlige Celebeshavet. De største øer er Luzon i nord og Mindanao i syd. Over en tredjedel af befolkningen bor i Luzon, og det er her, at den kapital, Manila placeret.

Landet var en spansk koloni fra 1521 til 1898 og derefter amerikansk koloni indtil 1946. Det er med Østtimor og Sydkorea et af de tre asiatiske lande med kristendommen som den dominerende religion

I 1960’erne var Filippinerne det næstrigeste land i Asien efter Japan. To årtier under Ferdinand Marcos ‘styre i høj grad bidraget til landet har ikke udviklet yderligere med de andre sydøstasiatiske lande. Ferdinand Marcos kom til magten i 1965 og regerede landet som et diktatur, indtil han blev afsat ved et kup i 1986. De over 1000 par sko, der blev fundet efter Ferdinand Marcos kone Imelda efter de gik i eksil, står som en hyldest til den luksus liv, de havde.   I 1970 – og 1980-år stigning i forskellene mellem de rigeste og de fattigste meget hurtigere end andre lande i regionen, og problemet med fattigdom er nu meget alvorlig. Befolkningen er meget kompleks og heterogene t med en række etniske grupper, de fleste er af Malay afstamning. I alt. Omkring 80 etniske og sproglige grupper

Klimaet er tropisk, og fra marts til maj er de varmeste måneder. Regntiden varer fra juni til oktober. Med tusindvis af øer Filippinerne har en masse at byde på. Boracay og Malapascua er blot to af flere øer kendt for sine smukke hvide strande. Camarines Sur har et vandsportscenter, smukke koralrev og strande med både hvide og sorte sand. Bacolod er kendt for at være en by med smil på grund af en årlig maske festival. Zamboanga har ry for “en latinsk by i Asien” og interessant på grund af de historiske monumenter, kirker og moskeer.

Den vigtigste lufthavn er Ninoy Aquino International Airport i Manila.Der er også internationale lufthavne Cebu, Clark Freeport Zone, Angeles, Davao, Kalibo, Laoag, Manila og Zamboanga.