Billeje Malaysia

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Malaysia

Find den bedste pris på biludlejning i Malaysia ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Malaysia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Malaysia guide

Billeje Malaysia

Biludlejning Malaysia

Malaysia er et land i Sydøstasien, som ligger dels på en halvø på det asiatiske fastland og dels på den nordlige tredjedel af øen Borneo. Det er en føderation bestående af tretten stater. Capital Kuala Lumpur Beliggende nordvest for fastlandet.Flere små øer hører ligeledes til landet.

Det grænser fastlandet til Thailand i nord og øen Singapore i syd, hvor der er en bro.I Borneo der er grænser til Brunei i nord, og til Indonesien i syd.Malaysia er en blanding af den moderne verden og et udviklingsland gør det til en spændende destination.

Befolkningen er 28.859.154 (2011) indbyggere.Malaysia er et multikulturelt samfund. Mens Malays udgør en 52% flertal, er der også 27% kinesere, 9% indisk og en diverse gruppe på 13,5% “andre”, og 12% af de oprindelige folk (Orang Asli). Det er derfor også et væld af trosretninger og religioner, med islam, kristendom, buddhisme, taoisme, hinduisme, sikhisme og endda shamanisme på kortet. Landet har været både portugisisk og britisk koloni. Det blev uafhængigt af Storbritannien i 1957.

Malaysia er kendt for sin biodiversitet. Omkring to tredjedele af landet er dækket af regnskov, del af skoven er 130 millioner år gammel.

Taman Negara National Park er en af ​​de ældste tropiske regnskove i verden. Det har massive træer, vandfald og er et paradis for truede arter såsom den asiatiske elefant, tiger, leopard og næsehorn. Med sine 4095 meter, Mount Kinabalu, det højeste bjerg på Borneo. Tioman Island er en lille ø beliggende ud for østkysten af ​​halvøen Malaysia. Øen er omgivet af talrige hvide koralrev, hvilket gør det til et paradis for dykkere. Malaysias mest berømte feriemål, Langkawi, en øgruppe bestående af 99 øer. De mest populære strande er en på vestkysten med en bred vifte af restauranter og natklubber.

En af de største attraktioner er den Petronas Towers i Kuala Lumpur, tvillingetårne ​​på 403 meter, som var verdens højeste bygninger, da de blev afsluttet i 1998, og beholdt denne status indtil 2004. De er en afspejling af Malaysias muslimske religion.

Malaysia har otte internationale lufthavne. Den største er Kuala Lumpur International Airport ligger 80 km uden for Kuala Lumpur.

Menu