Billeje Indonesien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Indonesien

Find den bedste pris på biludlejning i Indonesien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Indonesien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Indonesien guide

Billeje Indonesien

Biludlejning Indonesien

Indonesien er en øgruppe bestående af de 17 506 øer beliggende i Sydøstasien mellem Australien og det asiatiske fastland.De seks største og mest befolkede øer, Sumatra, Java, Sulawesi, Bali, Kalimantan og Irian Jaya. Indonesien er verdens fjerde mest folkerige land med 237 424 363 (2011) indbyggere.Hovedstaden er Jakarta.Indonesien aksjer lange grænser med Papua Ny Guinea, Østtimor og Malaysia.Andre naboer er Filippinerne, Australien og Singapore

Indonesien ligger i et område, hvor de tre dele af skorpen mødes. Landet har derfor et stort antal aktive vulkaner og jordskælv er et almindeligt fænomen.

Indonesien er det land med flest muslimer i verden, men kultur bærer også tegn på religiøs mangfoldighed med påvirkninger fra hinduisme, buddhisme, islam og animisme. Befolkningen er mangfoldigt med over 300 etniske grupper, de fleste er Malay.

Landet var hollandske koloni fra 1799 til 1949. General Suharto tog magten ved et kup støttet af CIA i 1967, og den uro, der fulgte, hundreder af tusinder af almindelige mennesker beskyldt for at være kommunister og venstreorienterede og dræbt. Suharto til at træde tilbage i 1998 efter massivt pres og på grund af udbredt korruption og alvorlige økonomiske problemer.

7. December 1975 Indonesien invaderede Østtimor, der netop var blevet uafhængige af Portugal, og gjorde det til en del af Indonesien.Ca. 200   000 Østtimor seler blev dræbt, det gør op omkring en tredjedel af befolkningen.Østtimor blev selvstændigt 20 Maj 2002

Landet har en tropisk kystklima og høj luftfugtighed. Der er små variationer i temperatur og den gennemsnitlige temperatur er 27-28 grader i lavlandet. Øerne er præget af skovklædte bjerge og skove dækker 70% af landets areal. Indonesiens højeste bjerg er Puncak Jaya er 5030 meter. Regnskov i Indonesien er den tredje største i verden og skovrydning er en væsentlig trussel.

Landet er populær blandt turister, og i 2009 besøgte 6,5 millioner turister landet. Den første og fremmest attraktion er dens behagelige klima og strande. Den mest populære destination er den berømte ferieø Bali.Det handler ikke kun har store kulisser og strande, men er kendt for sin kultur og kunst af dans, skulptur, maleri, kunsthåndværk og musik.

Den vigtigste lufthavn er Soekarno-Hatta International Airport i Jakarta. Den næstmest besøgte ligger i East Java og Juanda International Airport. På Bali er Ngurah Rai International Airport.

Destinasjoner

Menu