Billeje Jakarta

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Jakarta

Find den bedste pris på biludlejning i Jakarta ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jakarta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jakarta guide

Billeje Jakarta
Biludlejning Jakarta

Jakarta (tidligere Batavia og Djakarta) er hovedstaden i Indonesien, og har omkring 9,6 millioner indbyggere (2010).Byen er næsten helt vokset sammen med flere mindre omkringliggende byer og hovedstadsområdet – kaldet Jabotabek – har en samlet befolkning på 28 mio over.

Jakarta er placeret på den nordvestlige kyst af øen Java, ved mundingen af ​​floden Ciliwung. Om vinteren er byen og det omkringliggende område, der ofte udsættes for kraftige monsunvindene og oversvømmelser.

Der har været et forlig her siden 400 s, og historien har siden været temmelig turbulent. Holland gjorde i 1600-tallet så Batavia til midten af deres East India handel, og den hollandske herredømme varede indtil Indonesien blev en uafhængig stat i 1949.

Bybilledet er præget af de mange forskellige epoker i Jakarta historie, især koloniale – hvor både hollandsk, kinesisk og arabisk kultur sejrede. Den moderne del af byen er domineret af brede boulevarder og især langs hovedgaden “Jalan Thamrin” det, der er anført en række skyskrabere.

Jakarta tilbyder flere interessante museer – herunder National Museum Gajah. Ellers både den gamle bydel og den traditionelle havn Sunda Kelapa – med mere permanente forankrede skonnerter – godt et besøg værd. Andre typiske turistattraktioner omfatter Sea World og Ragunan Zoo, som har omkring 300 forskellige dyrearter at vise.

En populær kulturel attraktion i byen, KunstCentret “Taman Ismail Marzuki”. Det er hjemsted for en sådan Jakarta Art Institute og Jakarta Planetarium.

Jakarta er også en by, hvor du kan gøre mange spændende køb. Ud over en række store indkøbscentre, er der flere spændende og traditionelle markeder. Ellers Jakarta er en gourmet by, hvor der ud over de internationale menuer kan også nyde indonesiske retter, som ofte er baseret på fisk og skaldyr (fisk og skaldyr), samt ris, kokosmælk og friske grøntsager.

Klimaet er tropisk i Jakarta – med meget varme somre. Det bedste tidspunkt at besøge nordeuropæere er derfor perioden fra november til marts.

Den nærmeste lufthavn er Soekarno-Hatta International Airport, der ligger ca. 32 km nordvest for centrum. Dette er den største lufthavn i Indonesien.