Billeje Bali

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Indonesien
  4. chevron_right
  5. Billeje Bali

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bali

Find den bedste pris på biludlejning i Bali ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bali. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bali guide

Billeje Bali
Biludlejning Bali

Øen Bali ligger mellem Java og Lombok i Indonesien, og en del Sunda-øerne. Bali er også en separat provins i Indonesien, med 4,2 millioner indbyggere (2012).Hovedstaden er Denpasar, som ligger på øens sydlige kyst. Det har omkring 700.000 indbyggere (2010).

Det indre af Bali er domineret af en øst-vest bjergkæde, hvor det højeste punkt er den stadig aktiv vulkan Gunung Agung (3142 m). Vulkanen havde sit sidste store udbrud i 1963, hvor omkring 1.500 mennesker døde. Ellers Bali meste af frugtbare sletter, hvor det hovedsageligt dyrkes ris, majs, kokosnødder, kaffe og frugt.

Bali har tropisk klima, hvilket betyder, at det er varmt året rundt – øen er omgivet af indbydende hvide strande. Populære steder for surfing og svømning og natteliv er områderne omkring byerne Kuta og Seminyak den meget syd. Og Nusa Dua og Jimbaran, som ligger i samme område, er kendt for sine mange luksushoteller. Det er en kort afstand herfra til hovedstaden, hvilket selvfølgelig også tilbyder en række muligheder for shopping og natteliv.

Hvis du ønsker en mere aktiv ferie, en tur op ad vulkanen Gunung Agung at anbefale. Mange mennesker går derop for at nyde den uforglemmelige solopgang. Der er også Lake Batur, hvor du kan leje en båd – eller du kan besøge Balis største hinduistiske tempel, Besakih, beliggende ved foden af vulkanen.

Der er flere nationalparker i Bali. Den største og mest populære er West Bali National Park, der ligger på en halvø i det nordvestlige hjørne af øen. Parken har et areal på 190 km2, og det byder en usædvanlig rig flora og fauna.

Ellers Bali har mange unikke kulturelle oplevelser at byde på. Den lille by Ubud, der ligger 22 km nord for Densapar, der er specialiseret inden for området. Ud over sine mange kunst butikker og dans er byen især kendt for den vidunderlige naturreservat Monkey Forest.

Også i den østlige del af Bali, er der en bred vifte af attraktioner – fra traditionel balinesisk landsby kultur til sol og strand i Padangbai og Candidasa. Og i landsbyen Tirta Ganga, kan du opleve en spektakulær “vand palace”. En af de mest besøgte seværdigheder i hele vest ligger den gamle tempel Tanah Lot, som er bygget på en klippe i havet.

Den nærmeste lufthavn er Denpasar International Airport (Ngurah Rai), der ligger i Kuta, ca. 17 km sydvest for hovedstaden Denpasar.