Billeje Kuala Lumpur Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kuala Lumpur Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Kuala Lumpur Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kuala Lumpur Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kuala Lumpur Lufthavn guide

Billeje Kuala Lumpur Lufthavn
Biludlejning Kuala Lumpur Lufthavn

Kuala Lumpur International Airport (KUL) er Malaysias største lufthavn.Det er beliggende i Sepang, ca. 50 km sydvest for hovedstaden Kuala Lumpur, og blev officielt indviet den 27 Juni 1998.Så mange som 35 millioner passagerer om året servicerede her og lufthavnen er derfor også en af ​​de største i Sydøstasien.

Der er to terminaler i lufthavnen (Main Terminal og Satellit Terminal), der er indbyrdes forbundet ved hjælp af en automatisk tog. Lufthavnen er base for luftfartsselskaberne Malaysia Airlines og AirAsia, men ellers fast rute-forbindelse (via mange internationale flyselskaber) til en række destinationer i hele verden.

Der er to tog mellem lufthavnen og Kuala Lumpur: En meget hurtig, førerløse Metro Express, og en mere traditionel tog følger den samme rute, men stopper ved flere stationer. Ellers er der mange busser fra den store station i kælderen af ​​lufthavnen parkeringshus. Hvis du vælger at tage en taxa (faste satser til Kuala Lumpur centrum), kan du købe din billet på forhånd i ankomsthallen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Kuala Lumpur, har en række biludlejningsselskaber i deres filialer i lufthavnen – herunder Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty.

De offentlige faciliteter på Kuala Lumpur International Airport er meget god. Det har flere restauranter og snackbarer i begge terminaler, samt et godt udvalg af butikker, legeplads for børn osv.

Der er to hoteller i lufthavnen – KLIA Pan Pacific Hotel og Airside Transit Hotel. Derudover er der to hoteller beliggende i umiddelbar nærhed til lufthavnen området – Concorde Inn Hotel og Empress Hotel.