Billeje Penang

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Malaysia
  4. chevron_right
  5. Billeje Penang

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Penang

Find den bedste pris på biludlejning i Penang ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Penang. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Penang guide

Billeje Penang
Biludlejning Penang

Penang er et sultanat eller stat føderation i Malaysia. Det er placeret på den nordvestlige kyst af Malay-halvøen, især Malaccastrædet, og befolkningen er omkring 1,5 mio (2010). Hovedstaden er Georgetown. Staten omfatter, ud over øen Penang, også fastland Seberang Prai område. En af de længste broer forbinder Penang Island med fastlandet.

Penang er en vigtig trafikknudepunkt i Malaysia.Den er udstyret med en travl havn, en international lufthavn og veludviklet jernbaneforbindelse både med resten af landet og de ​​omkringliggende Thailand.

Hovedstaden George Town er Penang største by. Mellem 80 og 90% af statens befolkning bor i hovedstadsområdet.

Byen tiltrækker turister fra hele verden, primært på grund af den særlige atmosfære i byen, hvor der er maleriske, smalle gader og en hel utal af gadesælgere af forskellig art.

George Town er kendetegnet ved sin multi-kulturel befolkning. Ud over moskeer og templer, som ofte er placeret ved siden af ​​hinanden, er der imponerende bygninger både i engelsk kolonistil (f.eks Town Hall) og i traditionel kinesisk arkitektur (såsom “klan hus” Khoo Kongsi).

Ellers bjerget Penang Hill er et populært turistmål. Det er Malaysias første bjerg station 830 m – og du har valget mellem at gå eller bruge en af ​​de specialbyggede togvogne for at nå toppen. Herfra er der en storslået udsigt over Penang og fastlandet.

Mange besøgende også tage turen til landsbyen Ayer Itam. Der er faktisk et af de smukkeste buddhistiske templer i hele Sydøstasien – Kek Lok Si. Det sidder majestætisk på en bakke, og den centrale tempel kompleks er “The Ten tusind Buddhaer Pagoda”. Top – oven på et antal etager – er udsmykket med en gylden spiralformet top.

Penang International Airport ligger 16 miles syd for Georgetown.