Billeje Thailand

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Thailand

Find den bedste pris på biludlejning i Thailand ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Thailand. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Thailand guide

Billeje Thailand

Biludlejning Thailand

Thailand ligger i Sydøstasien, og har omkring 66 millioner indbyggere (2010). Landet grænser mod nordøst og øst til Laos, Kampuchea mod sydøst, i syd til Den Botniske Thailand og Malaysia, i den sydvestlige del af Det Indiske Ocean i vest til Myanmar (tidligere Burma).

Ud for kysten er en række mindre øer i Thailand.

Landskabet i Thailand kan opdeles i fire dele: De bjerge i nord – hvor landets højeste bjerg “Don Inthanon” stiger 2595 meter over havets overflade, den centrale sletten floden Menam (Chao Phraya), Korat Plateau i det nordøstlige der er 100 til 200 m og halvøen i syd – som er en del af Malay Peninsula med lave bakker afbrudt af det isolerede top Khao Luang (1786 m)

Thailand har et tropisk monsun klima med høje temperaturer hele året rundt. Den mest nedbør falder i perioden fra maj til september.

Hovedstaden Bangkok Centralt beliggende i landet og er Thailands største by med 8 millioner mennesker.Bangkok er også landets vigtigste økonomiske, handelsmæssige og kulturelle by og bliver besøgt af mere end 15 millioner turister årligt. Bangkok er en shoppers paradis, og byen er en af ​​verdens fineste hoteller.

Andre større byer i Thailand, Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi og Phuket. Sidstnævnte er måske et af Sydøstasiens mest berømte turistmål på grund af de smukke strande og dykning faciliteter.

Thailand er et meget populært turistmål, og har – ud over de paradisiske strande – gode indkøbsmuligheder, store kultur, god mad og smukke sceneri.

Thailands største lufthavn er Suvarnabhumi Airport, som ligger 30 km øst for Bangkok.Andre store internationale lufthavne Phuket Lufthavn og Don Muang Airport (30 km nord for Bangkok).

Menu