Billeje Bangkok

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Thailand
  4. chevron_right
  5. Billeje Bangkok

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bangkok

Find den bedste pris på biludlejning i Bangkok ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bangkok. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bangkok guide

Billeje Bangkok

Biludlejning Bangkok

Bangkok er hovedstaden i Thailand, og er beliggende på begge bredder af Chao Phraya-floden – omkring 40 miles fra hvor den munder ud i Gulf of Thailand. Byen har en officiel befolkning på 8 millioner (2010), men på grund af, at der til enhver tid opretholde et stort antal uregistrerede jobsøgende i området, skønnes det, at fra tid til anden kan være næsten dobbelt så mange mennesker i Greater Bangkok.

Bangkok har været hovedstad i Thailand siden 1782, de første år i byen og blev kaldt Bang Makok (“sted af oliventræer”).Centret blev oprindeligt omgivet af mure og gennemskåret af kanaler. Disse er for 2 Verdenskrig er blevet udfyldt, som en del af moderniseringen af ​​byen. Til gengæld bliver Bangkok i løbet af de sidste årtier en by med enorm trafik og forureningsproblemer. Den økonomiske vækst har været bemærkelsesværdigt – og de fleste af Thailands industri er koncentreret i og omkring hovedstaden. Specielle industrielle zoner, hvor internationale virksomheder har investeret og etableret sig skabt i landdistrikterne. Bangkok ellers har udviklet sig til et finansielt center for denne del af Sydøstasien.

Der er en række spændende seværdigheder i Bangkok – herunder flere store buddhistiske templer og pagoder – og næsten 700 klostre. Den mest berømte enkelt attraktion er et palads kompleks i den ældste del af byen, herunder det kongelige palads og den buddhistiske tempel Wat Phra Kaew. Dette tempel har over 100 gyldne spir og mosaikkbekledde – og det blev bygget samme år byen blev grundlagt. Wat Pho, som er i nærheden, er berømt for sin 46 meter lange statue af liggende Buddha. På den anden side af floden ligger den storslåede buddhistiske tempel Wat Arun, som er lige så gammel som Wat Phra Kaew.

Blandt alle de andre seværdigheder i Bangkok kong Bhumibol fotografiske museum nævnt – samt Thailands mest berømte shoppinggade “backpackers” – Khao San Road.

Den nærmeste lufthavn er Bangkok Suvarnabhumi Airport, der ligger 25 km øst for hovedstaden.

Menu