Billeje Bangkok Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bangkok Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Bangkok Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bangkok Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bangkok Lufthavn guide

Billeje Bangkok Lufthavn
Biludlejning Bangkok Lufthavn

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) ligger 25 km øst for hovedstaden – og er også kendt som New Bangkok International Airport. Lufthavnen blev åbnet i 2006, der erstatter den gamle lufthavn Don Mueang Bangkok. Lufthavnens kontroltårn, med sine 132 meter, er verdens højeste – og terminalen er verdens næststørste. Den består af syv vinger – to for indenlandsk trafik og fem for international trafik. Så mange som 70 millioner passagerer serveres årligt her.

Bangkok lufthavn er det vigtigste knudepunkt for flere store flyselskaber, herunder Thai Airways International, Bangkok Airways og Orient Thai Airlines. Der findes et stort antal faste ruter, der drives af flere internationale flyselskaber til destinationer over hele verden.

Der har ikke været nogen togkørsel mellem lufthavnen og Bangkok, men en linje er under opførelse. Man kan dog vælge ekspresbus, lokal bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, kan du henvende sig til, at af de mange udlejningsbureauer, der er repræsenteret dér. Disse omfatter Avis, Budget, Europcar, National, Sixt og Thrifty.

De offentlige faciliteter i lufthavnen er god, og en bred vifte af barer, caféer og restauranter i Bangkok Lufthavn. De fleste af dem er placeret i afgangshallen på fjerde sal. Her vil du finde de fleste butikker, men der er også nogle butikker i den anden og tredje sal.

Hoteller tættest er Novotel Suvarnabhumi Lufthavn, som er placeret på lufthavnens hjemmeside – vis a vis terminalen.

Ved ejendom eller kan det nævnes, at lufthavnen byder på flere leje kontorer, mødelokaler, et stort konferencelokale – samt administrativ bistand og oversættelsesservice.