Billeje Kuala Lumpur

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kuala Lumpur

Find den bedste pris på biludlejning i Kuala Lumpur ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kuala Lumpur. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kuala Lumpur guide

Billeje Kuala Lumpur
Biludlejning Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er hovedstaden i Malaysia, ligger vestlige del af landet – omkring 40 km fra kysten.Det er også centrum for en særskilt føderal område inden for staten Selangor grænser. Befolkningen er på 1,8 millioner om, og byen har en stærk position som Malaysias vigtigste kommercielle, kulturelle og uddannelsesmæssige centrum.

Kuala Lumpur blev grundlagt som en mineby af kineserne i 1857 og udviklede sig hurtigt med flere og flere funktioner. I de senere år har udvidelsen i retning af en moderne metropol er formidabel.

I dag Kuala Lumpur er tydeligt mærket af Malaysias hurtig og kraftig økonomisk vækst og moderne arkitektur med højhuse og kontorbygninger karakterisere store dele af det urbane landskab. Men byen har også en række mere traditionelle arkitektur at vise, både kinesiske og islamiske inspireret. Udviklingen har medført have dannet flere centre. De fleste seværdigheder findes i den traditionelle centrum, som ligger ved sammenløbet af Kelang og Gombak mødes.

Blandt de naturlige besøg mål Merdeka (“Freedom Square”), som Malaya-Federation blev udråbt i 1957. Også Town China Town, med sin umiskendelige kinesiske tegn, skal nævnes. Andre traditionelle attraktioner er nationalforsamlingen, National Monument, National Mosque og flere interessante museer. Familier med børn vil ofte også tilføje tilbage road aktivitet park Taman Tasek Perdana.

Når det kommer til moderne arkitektur, er der flere prominente skyskrabere, hvilket bidrager i høj grad til at danne Kuala Lumpur “skyline”. Det gælder først og fremmest til Malaysia Telecom bygning (310 meter), Plaza Rakyat (382 meter) og de 450 meter høje tvillingskyskraperen “Petronas Twin Towers”. En spektakulær gangbro forbinder 41 og 42 gulv af de to “tårne” – og fra at det er 170 meter ned til gadeplan.

Byen er ellers en klar multikulturelle karakter, hvor man kan se de minareter, spir, kinesiske pagoder og indiske templer side om side.

Den nærmeste lufthavn er Kuala Lumpur International Airport, der ligger ca. 50 km sydvest for byen.