Billeje Jamaica

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Jamaica

Find den bedste pris på biludlejning i Jamaica ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jamaica. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jamaica guide

Billeje Jamaica
Biludlejning Jamaica

Jamaica er en ø i Major Antiller, og er den tredje største ø i Caribien efter Cuba og Hispaniola. Øen har en befolkning på 2.889.187 indbyggere (2012).Hovedstaden er Kingston, der har en af de største naturlige havne i verden, Kingston Havn.

Christopher Columbus var den første europæer, der kom til Jamaica i 1494. Øen var en britisk koloni fra 1665 til 1962, og er i dag en del af det britiske Commonwealth med dronning Elizabeth II som den formelle overhead. Det officielle sprog er engelsk, men den mest almindelige er patwa, en creole af ordforråd hovedsageligt fra engelsk.

Turistattraktioner på øen omfatter Dunns River Falls i St. Ann, YS Falls i St. Elizabeth, Den Blå Lagune i Portland, og Port Royal. Smukkeste strande er på den nordlige og vestlige kyst af øen. Øen har et rigt dyreliv, og der er også krokodiller og farlige slanger. I de senere år skabte det flere naturreservater.

Klimaet i Jamaica er tropisk, med varmt og fugtigt vejr, selv om højere indre regioner er mere tempereret. Det højeste bjerg er Blue Mountain Peaks, som er beliggende 2256 meter over havets overflade. Nogle områder på den sydlige kyst, såsom Liguanea Plain og Pedro Plains, er relativt tørre. Jamaica ligger i orkan bælte af Atlanterhavet.

Jamaica har haft en af ​​de højeste mord satser i verden i mange år, ifølge FN skøn. Mange menneskerettighedsaktivister kalder Jamaica “den mest homofobiske sted på jorden.” 90,9% af Jamaicas befolkning er afrikansk baggrund, men det er stadig en hvid overklasse, der dominerer.

Landet er kendt for sin musik med den berømte reggae musiker Bob Marley i bruddet. Ska, Mento, Rocksteady, Dub, og for nylig, dancehall og ragga, musikgenrer, der alle stammede fra øen. Ian Fleming, der boede i Jamaica, gentagne gange brugte øen som inspiration til James Bond romaner.

Den jamaicanske køkken er kendt for at bruge en speciel blanding af krydderier. Jamaica er også hjemsted for Red Stripe øl og Jamaican Blue Mountain Coffee.

Øens største lufthavn, Sir Donald Sangster International Airport, der ligger i den udvej byen Montego Bay.Andre store lufthavne er Norman Manley i Kingston og Ian Fleming i Boscobel, Saint Mary Parish.