Billeje Kingston Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kingston Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Kingston Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kingston Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kingston Lufthavn guide

Billeje Kingston Lufthavn

Biludlejning Kingston Lufthavn

Kingston Norman Manley International Airport (KIN) – opkaldt efter politikeren Norman Manley – ligger 15 kilometer syd for downtown Kingston, specielt på en halvø på den modsatte side af Kingston Havn. Dette er en travl lufthavn, der tjener omkring 1,7 millioner passagerer årligt.

Der er direkte fly til flere internationale destinationer fra Kingston Airport – primært i Nord-og Sydamerika og Europa. Mange flyselskaber opererer her, herunder British Airways, Air Jamaica, American Airlines, Caribbean Airlines og Cayman Airways.

Lufthavnen blev åbnet i 1968 – og det var i mange år kendt som Palisadoes. I øjeblikket er en stor udvikling af den nye terminal i tide, og dette arbejde forventes afsluttet i 2022.

Der er 30 tjenestemænd restauranter, cafeer, kiosker, barer og butikker i lufthavnen – så faciliteterne er meget godt her for rejsende. Der er også trådløs internetadgang til rådighed i lufthavnen og konferencelokaler. Men der er ingen hoteller i Kingston Lufthavn, men du kan finde et godt udvalg af steder at bo i alle prisklasser i og omkring byen.

For at komme fra lufthavnen ind i selve Kingston, kan man tage en bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Kingston, kan man henvende sig til en af ​​bilens udlejningsbureauer er repræsenteret i terminalen i lufthavnen. Det er til dels biludlejningsselskaber Avis, Budget, Hertz og Island Biludlejning kontorer.

Menu